Obavijesti

Sport

Komentari 1

Graves: Imao sam leptiriće prije subotnje utakmice

Graves: Imao sam leptiriće prije subotnje utakmice
1

Novi Cibonin Amerikanac Antonio Graves (24) želi biti lider momčadi "vukova", polako upoznaje grad, a vozi auto kakav nikad u životu nije vidio

VIDEO

Bio sam nervozan, ipak je to bila prva utakmica. Imao sam leptiriće, pričao je Antonio Graves uz široki osmijeh na licu.
- Uživao sam igrati prvi put za Cibonu, a publika nam je pomogla da se motiviramo.
Publika? Ok, protiv Širokog je u Draženovu domu bilo skoro 1500 ljudi, što nije malo za takvu utakmicu, ali ipak...
- A jel'? To nije puno ljudi? To je sjajna vijest za mene! Lani, dok sam igrao u Galatasarayu, imali smo punu dvoranu samo za derbije protiv Fenerbahçea. Mogu zamisliti kako će onda biti u Euroligi - uzbudio se 24-godišnjak iz Ohia, kojem je ovo treća sezona u Europi.
On je jedan od samo dva stranca u Ciboni ove sezone. S drugim, Jamontom Gordonom, već se sprijateljio, ali za početak nisu previše vremena proveli zajedno na parketu. Protiv Širokog samo na početku drugog poluvremena.
- Dobro se slažemo, ali još učimo igrati zajedno. Na treninzima smo uvijek bili na suprotnim stranama, sad ćemo valjda više skupa biti na parketu - kaže Graves, kojem se sviđa ovako mlada momčad Cibone.
- To što smo mladi znači da ćemo imati više energije, a ja želim biti lider u tom aspektu, pogotovo u obrani. Zajedno ćemo odrastati, a što više budemo igrali zajedno, moći ćemo si više pomagati.
U Zagrebu mu nije loše, nedavno je dobio stan i auto, ali zbog čestih i napornih Perasovićevih treninga nije stigao vidjeti puno od grada. Kaže da mu ništa ne nedostaje, osim obitelji i prijatelja.
- A taj auto, to u životu nisam vidio... To je neka kombinacija između automatskog i običnog mjenjača, trebalo mi je nekoliko dana da se priviknem, do tada sam puno dr..o po njemu, ali sad ću se lakše priviknuti na manualni - siguran je Amerikanac, koji slabije vidi po mraku, pa navečer nosi naočale sa pomalo štreberskim, debelim okvirima. Ali nek' se on prvo privikne na momčad, pokaže što zna na terenu, pa ćemo lako za vožnju. Valjda neće biti opasnost na cesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled