Obavijesti

Sport

Komentari 263

Pojavila se nova snimka: Ovo je trenutak napada na Michalisa? Imao je na sebi plavu majicu...

Pojavila se nova snimka: Ovo je trenutak napada na Michalisa? Imao je na sebi plavu majicu...

Grčki mediji objavili su video na kojem neidentificirana osoba letvom, na kojoj su bili čavli, udara po ruci nesretnog navijača AEK-a koji je bio obučen u plavu majicu i imao je na sebi motorističku kacigu

VIDEO

Nož, kojim je navodno počinjeno ubojstvo navijača Michalisa Katsourisa, u rukama je policije, ali još nisu ustanovili tko ga je ubio kobnog ponedjeljka ispred stadiona AEK-a kada je izbila masovna tučnjava između navijača AEK-a i Dinama. Hrvat, Albanac i trojica Grka, navijača Panathinaikosa, glavni su osumnjičeni, ali pojavile su se nove snimke koje bi mogle promijeniti cijeli slučaj.

Pokretanje videa...

videovijesti Zagreb kao utvrda: Ovo je utakmica visokog rizika, postoji i opasnost od napada dronom 01:21

Grčki mediji objavili su video na kojem neidentificirana osoba letvom, na kojoj su bili čavli, udara po ruci osobu koja trči ispred njega, a prema tvrdnjama grčkih medija, riječ je o nesretnom navijaču AEK-a koji je bio obučen u plavu majicu te je na sebi imao motorističku kacigu. Otrčao je do kioska i pao na pod. Nedugo nakon toga vide se kola hitne pomoći. Izgubio je previše krvi zbog prerezane arterije i nažalost, nije mu bilo spasa.

Odvjetnik Vasilis Noulezas, koji brani trojicu uhićenih Hrvata, objavio je u nedjelju kako je policija pronašla nož kojim je počinjeno ubojstvo, ali sudeći po snimci, postoji mogućnost da je ubojstvo počinjeno letvom. Na njoj je policija pronašla krvave tragove i to je jedan od predmeta koji je prikupljen za vještačenje. 

Atena: Na mjestu gdje je ubijen navijač AEK-a građani ostavljaju svijeće i cvijeće

Pojavile su se i informacije kako je grčkog navijača Michalisa Katsourisa (29) ubio huligan AEK-a, a ne Dinamov ili Panathinaikosov. 

- Trojica navijača Panathinaikosa i BBB su nevini, ubojica je navijač AEK- a, zato ranjeni, koji je bio u plavoj majci nije htio u hitnu. Ekspertiza policije tako kaže, kaže odvjetnik BBB. Info od jednog BBB koji je uspio javiti se roditeljima. U pritvoru se prolomilo glasno i veselo: Dinamo, Dinamo, kaže roditelj. P.S. javio se i drugi BBB iz pritvora i potvrdio vijesti - objavio je to na Facebooku Denis Šeler, poznati pripadnik BBB-a. Naknadno je objavu obrisao.

Nastavljaju se ispitivanja navijača u Ateni

Kako nam je rekao Vasilis Noulezas, odvjetnik koji brani trojicu uhićenih Hrvata, tu informaciju ne može potvrditi.

- Ovo mi je prvi glas. Od mojih klijenata koje zastupam nisam čuo takve tvrdnje. Prema mom mišljenju i dokazima smatram kako je ubojica Grk, ali da je navijač AEK-a, to ne mogu tvrditi. Nemam takve informacije - rekao nam je.

Prethodnih dana uhićeni navijači Dinama izašli su pred sud koji im je odredio istražni zatvor. Kako pišu grčki mediji, očekuje se da će prvih 41 iz grupe koja broji nešto više od stotinu uhićenih biti poslano u 16 zatvora u zemlji. Pišu da će osam navijača zagrebačkog Dinama biti poslano u zatvor Avlona, ​​a još 6 u Korydallos. Preostalih 27 bit će prebačeno u preostalih 14 zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 263
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi