Obavijesti

Sport

Komentari 38

Ludi meč u Pireju: Grci napali navijače BiH, do remija u 95.!

Ludi meč u Pireju: Grci napali navijače BiH, do remija u 95.!
1

BiH je s Grčkom odigrala 1-1 iako je vodila do 95. minute. Grci su se uspjeli spasiti dok su Portugalci i Belgijici bili uvjerljivi. Belgija Roberta Martineza tako je ostala stopostotna

VIDEO

Bosna i Hercegovina je u zanimljivoj utakmici u Grčkoj odigrala 1-1. Pogodak su Zmajevi primili u zadnjim trenucima utakmice i tako ostali bez tri važna boda u kvalifikacijama za SP. Utakmicu su osim sjajnog Pjanićevog slobodnjaka obilježili navijači koji su bakljadom prekinuli utakmicu, ali i dva crvena kartona pri kraju utakmice. Kod BiH je isključen Džeko koji će tako sigurno propustiti domaću utakmicu protiv Gibraltara, a možda i Grčku ako bude strože kažnjen.

Prije početka same utakmice, ali i tijekom utakmice zabilježeni su incidenti na tribinama. Grčki su navijači prije početka utakmice pokušali napasti gostujuće, ali je policija ipak uspjela smiriti strasti. Nastavilo se i kasnije pa su Grci u jednom trenutku razvili transparent na kojem je pisalo 'Nož, žica, Srebrenica'. S druge strane navijači BiH zapaljene baklje bacali su prema protivničkoj tribini.

Miralem Pjanić, majstor slobodnjaka, dočekao je svoju priliku u 32. minuti i osigurao je vodstvo od 1-0. Njegova je lopta najprije pogodila stativu, a onda se od leđa grčkoga golmana odbila u mrežu. Gol je službeno upisan kao autogol Karnezisa.

Nakon gola poludjele su i tribine, navijači su se međusobno gađali raznim predmetima pa je zbog toga i utakmica nakratko prekinuta.

U 76. minuti je fauliran Džeko i tada je nastala gužva na terenu. Džeko je od ranije imao žuti karton, a glavni sudac mu je zbog, odnosno crveni pa je BiH posljednjih 10-ak minuta morala igrati bez kapetana. Žuti karton je zaradio i Lulić koji će tako odraditi suspenziju u idućoj domaćoj utakmici protiv Gibraltara. U toj 79. minuti je isključen i Papadopoulos.

Utakmica je zbog tih događanja produžena pet minuta, a zadnjim sekundama utakmice Tzavellas je sjajnim udarcem Grcima osigurao bod.

Belgija Roberta Martineza utrpala osam Estoniji

Belgija nije imala problema u četvrtom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Oni su stopostoni učinak zadržali uvjerljivom 8:1 pobjedom protiv Estonije.

Otvorilo se crvenim vragovima već u 8. minuti kada je Meunier glavom iz blizine pospremio ubačaj Carrasca s lijeve strane. U 16. minuti već je bilo 2:0. De Bruyne je iz slobodnog udarca dao za Mertensa koji puca s 20 metara, a lopta na putu do gola pogađa Klavana i mijenja smjer. Hazard je u u 25. minuti minuti završio sjajnu akciju domaćina za 3:0. Estonija je smanjila preko Aniera u 30. minuti koji s 11, 12 metara iskosa s desne strane pogođa suprotni kut.

Belgija je u nastavku u razmaku od sedam minuta zabila još tri gola. U 62. minuti Carrasco je imao lagan zadatak nakon asistencije Lukakua. Dvije minute kasnije autogol je zabio Klavan, a sjajni period vragova je prelijepim lobom s 14 metara kompletirao Mertens. Za 7:1 zabio je Lukaku u 83. minuti, a isti je igrač pogodio i pet minuta kasnije za konačnih 8:1.

Europski prvak slomio Latviju 4-1

Europski prvak Portugal je tek u posljednjih 20 minuta kod kuće slomio Latviju 4:1, iako su od prve minute imali nevjerojatnu dominaciju na terenu. Poveli su domaćini u 28. minuti kada je u šesnaestercu srušen Nani, a s bijele točke pogodio je Ronaldo, iako je vratar bio na lopti, no nije ju uspio zaustaviti. U 59. minuti Ronaldo je dobio novu priliku s bijele točke, ovog puta nakon što je srušen Gomes, no pogađa stativu. Latvija je odgovorila u 67. minuti kada je na jednu odbijenu loptu natrčao Zjuzins te ju posremio u mrežu za 1:1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom