Obavijesti

Sport

Komentari 2

Greek Freak riješio Bojana i Indianu, OKC jači od Lillarda

Greek Freak riješio Bojana i Indianu, OKC jači od Lillarda
3

Bojan Bogdanović i Pacersi izgubili su na gostovanju kod vodeće momčadi lige, Bucksa. Greek Freak & com. jednostavno su prejaki. Lillard 51, ali Oklahoma je srušila Portland u produžecima. Nurkić isključen

VIDEO

Bojan Bogdanović postigao je 17, a Myles Turner 22 poena uz 17 skokova, ali u derbiju Istoka tj. sudaru najbolje i pete momčadi lige Pacersi nisu mogli preko 'Greek Freaka' Giannisa i njegovog Milwaukeeja. U Portlandu najboljem igraču Damianu Lillardu ni 51 poen nije bio dovoljan da Blazerse odvede do pobjede, u produžetku su slavili sjajni Westbrook, P.George i ostali Gromovi iz Oklahome.

Giannis jači od Bojana

NBA: Indiana Pacers at Milwaukee Bucks

Bojan Bogdanović je u trećoj četvrtini gostovanja Pacersa u Milwaukeeju Bucksima zavukao dvije trice zaredom, doveo svoju momčad na samo minus 3 (64:67), a onda je Giannis Antetokounmpo: zakucao preko Thaddeusa Younga uz dodatni faul, zaustavio napad Indiane, u sljedećoj akciji još jednom zakucao, odveo Buckse na 8 razlike, na noge digao dvoranu, suigrače, sebe i cijeli Milwaukee i... Protiv toga Pacersi nisu mogli ništa. Nitko ne može ništa protiv fenomenalnog Greek Freaka!

Naš Bogdanović je u 33 minute postigao 17 poena (trica dobra - 60%, ali za dva poena loše - 3/10) uz 5 skokova i asistenciju, Myles Turner bio je sjajan s 22 poena i 17 skokova, ali Bucksi dokazuju dominaciju u ligi prije doigravanja.Sa 75.4% uvjerljivo su najbolja momčad lige u dosadašnjih 65 utakmica, a Khris Middleton (sinoć: 27-2-4) sjajna je druga violina Milwaukeeja. Bez Oladipa, Indiana nije imala šanse kod zahuktalih Bucksa.

Kad ni 51 nije dovoljan

NBA: Oklahoma City Thunder at Portland Trail Blazers

Damian Lillard u Portlandu je peti put u karijeri otišao preko 50. Najbolji igrač Blazersa zabio je 51 poen, dodao još 9 asistencija i 5 skokova, igrao k'o lud 48 minuta i produžetak i... Sve uzalud.

Oklahoma City je na gostovanju pobijedio 129:121 i dohvatio Blazerse sa 60.9% pa su sada zajedno na podjeli četvrtog i petog mjesta Zapadne konferencije s time je OKC 100% bolji u 'match-upu'. Thunder je Blazerse ove sezone pomeo: četiri pobjede u četiri utakmice.

Lillard je imao odličnu pomoć u Jusufu Nurkiću (13p, 17s), do minutu prije kraja četvrte četvrtine kad je BiH-centar isključen zbog druge tehničke. Nurkića su suci potjerali s parketa nakon svađe sa Paulom Georgeom (32-14-6) koji je zajedno s Russellom Westbrookom (37-7-3) kao i obično predvodio Oklahomu.

Ako poredak ostane ovakav (Houston je treća momčad sa identičnim učinkom, 60.9%) Blazersi će imati velikih problema u 1. kolu play-offa sa Oklahomom. OKC nakon četiri poraza zaredom ima dvije pobjede u tri utakmice, a u produžetku se skoro igralo 'jedan na jedan', Westbrook protiv Lillarda uz jasnu dominaciju Oklahominog 'hodajućeg triple-doublea'.

Rezultati

Milwaukee-Indiana 117:98
Portland-Oklahoma 121:129

Zapadna konferencija

 

Istočna konferencija

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
Forbes objavio listu najbogatijih sportaša: Srbin i Slovenac su na popisu, hrvatski sportaši nisu...
LOVA DO KROVA

Forbes objavio listu najbogatijih sportaša: Srbin i Slovenac su na popisu, hrvatski sportaši nisu...

Zbog priljeva novca s Arapskog poluotoka, 50 najplaćenijih sportaša nikad nije više zarađivalo. Na vrhu liste je Cristiano Ronaldo, a među 50 najplaćenijih je čak 19 NBA košarkaša