Obavijesti

Sport

Komentari 76

Greške Neuera stajale Bayern 1. poraza kod kuće od travnja

Greške Neuera stajale Bayern 1. poraza kod kuće od travnja
1

Dominacija u svim statističkim podacima osim onog glavnog bila je dovoljna Borussiji M'gladbach da nanese prvi poraz Bayernu u Münchenu od travnja 2014.

VIDEO

I to se dogodilo. Bayern je izgubio u Münchenu prvi put nakon 11 mjeseci. Bolja je u nedjeljnoj utakmici 26. kola Bundeslige bila Borussia Mönchengladbach 2-0.

Relativno duga pauza za Bavarce od zadnje službene utakmice (osam dana) očito nije dobro djelovala na momčad Pepa Guardiole. Istina, imali su više udaraca ukupno (16-4) i u okvir (8-4), kao i premoć u posjedu lopte, no sve to bilo je bezvrijedno zbog loše efikasnosti u napadu, ali i pacerskih grešaka Manuela Neuera.

Golman Bayerna kiksao je prvi put u 30. minuti nakon udarca Raffaela. Njegov je šut išao ravno po sredini gola, no bio je neuhvatjiv za ponajbolju svjetsku "jedinicu" te mu je lopta izmigoljila kroz ruke preko gol-linije. Isti je igrač zabio i drugi gol Borussije. Dodao je Christoph Kramer, a Brazilac zabio za konačnih 2-0. Ponovno je Neuer loše reagirao.

Chelsea je u Premiershipu teže od očekivanog prošao gostovanje kod Hull Cityja za koji zbog ozljede nije igrao bivši hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić. Nakon devet minuta "bluesi" su imali vodstvo 2-0 lijepim golovima Hazarda i Coste, a onda su u razmaku od 26. do 28. minute dopustili domaćinu da se potpuno vrati u utakmicu.

Prvo je zabio Ahmed Aissa, potom i Abel Hernández nakon katastrofalne pogreške u predaji lopte Chelseajeva golmana Thibauta Courtoisa. Gosti su u nastavku ipak došli do pobjedničkog gola 13 minuta prije kraja. Zabio ga je Loïc Rémy i tako odveo svoju momčad na šest bodova prednosti na vrhu ljestvice pred Manchester Cityjem, uz utakmicu manje.

Monaco je na gostovanju kod Reimsa u 30. kolu Ligue 1 slavio 3-1, što mu je treća uzastopna prvenstvena pobjeda kojom je zadržao četvrto mjesto. Danijel Subašić nije branio za pobjednički sastav zbog lakše ozljede na treningu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz