Obavijesti

Sport

Komentari 42

Grezda: Moj gol donio je pravdu jer smo i ranije zaslužili 3 boda

Grezda: Moj gol donio je pravdu jer smo i ranije zaslužili 3 boda
1

Ne mogu biti zadovoljan svojom igrom, ako sam igrao dobro, kad smo mi izgubili, što to vrijedi?! Osijek nam je izravni konkurent..., rekao je vidno razočarani kapetan Hajduka Zoran Nižić

VIDEO

Nogometaši Hajduka izgubili su na gostovanju kod Osijeka u zadnjim sekundama utakmice. Iako je sredinom drugog poluvremena isključen i morao je na tribine, Joan Carrillo došao je na press konferenciju nakon utakmice.

- Teška utakmica dvije dobre momčadi. Prvo poluvrijeme Osijek je imao velike šanse, ali smo ih ipak dobro kontrolirali. U drugom smo poveli i odmah napravili grešku. Nije nam se smjelo dogoditi da primimo gol i izgubimo utakmicu u zadnjoj minuti. Osijek je odigrao dobru akciju, a mi nismo znali dobro odigrati završnicu. To je nogomet, iz ove utakmice mogli smo nešto naučiti i sada se moramo okrenuti sljedećoj utakmici te ne ponoviti greške koje smo ovdje učinili.

Zašto ste isključeni?

- Ne želim govoriti o suđenju. Znam da im je posao težak, ali težak je i naš trenerski.

Nedostajao je Vlašić, bit će teško bez njega?

- Vlašić je odličan nogometaš, ali on više nije igrač Hajduka. On je danas debitirao za Everton, a ja sada razmišljam o igračima koje imam na raspolaganju - kratak je bio Carrillo, bez velike priče.

Zoran Zekić bio je vrlo sretan nakon teško izborene pobjede.

- Iscrpljen sam kao i moji igrači. Zaista zahtjevna utakmica. Bili smo bolji i trebali smo prije to riješiti, ali nema ništa slađe nego u zadnjim sekundama doći do pobjede. Da smo imali samo malo više mirnoće u veznom redu mogli smo to ranije riješiti. Posebno bih zahvalio Šorši jer već mjesec i pol dana igra pod injekcijama zbog tetiva.

Otkriće je Hajradinović?

- Hajradinović je odigrao odličnu utakmicu, zna igrati, ima finu lijevu nogu, donio je i mirnoću, ali i nevjerojatnu energiju. Sada mi je jasno da imamo puno rezerve, neki igrači nisu još na pravom nivou. Kada toliko promašiš kroz glavu ti prolazi hoće li to biti kažnjeno. No, nisam htio odustati od pobjede i zato sam preuzeo rizik. Presretni smo, pobjeda je zaslužena makar je stigla u zadnji čas - podvukao je Zekić.

Junak susreta Eros Grezda rekao je:

- Uvjeren sam da je moj pogodak donio pravdu na ovoj utakmici, jer pobjedu smo zaslužili i ranije.

S druge strane, kapetan Hajduka Nižić bio je vrlo razočaran.

- Dobili smo sami sebe po treći put u ovom prvenstvu, nakon Intera i Dinama sad i Osijek. Opet šok iz neke naše gluposti i neke naše greške. Izgubili smo već dobivenu utakmicu. Ne mogu biti zadovoljan svojom igrom, ako sam igrao dobro, kad smo mi izgubili, što to vrijedi?! Osijek nam je izravni konkurent... Treba se nadati i reći da je dugo prvenstvo ispred nas i da treba raditi.

Za kraj je dodao.

- Moj gol je plod što dosta radimo te prekide i uspijeva mi. Ali, volio bih mijenjati svoj gol za pobjedu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'