Obavijesti

Sport

Komentari 10

Griezmann 'najavio' borbu za ostanak: Saula razljutile izjave

Griezmann 'najavio' borbu za ostanak: Saula razljutile izjave
1

Ako ovako nastavimo, borit ćemo se za ostanak u ligi. Ja sam fizički dobro, to nije problem bio večeras. Uzrujan sam zbog ovog rezultata. Moramo se poboljšati - 'grmio' je Griezmann poslije Leganesa (0-0)

VIDEO

Neuspješan ulazak u sezonu aktualnog europskog viceprvaka otvorio je neke sitne razmirice u taboru Diega 'Chola' Simeonea.

Atletico Madrid nije slavio na Calderonu protiv Alavesa (1-1), kao niti kolo poslije protiv Leganesa (0-0) u gostima. Bolno za sve pristalice 'rojiblancosa' zvuči spoznaja da nisu mogli pobijediti dojučerašnje drugoligaše.

Podsjećamo, Alaves i Leganes od ove jeseni novi su članovi La Lige.

Protiv Alavesa na domaćem terenu mučili su se za gol iz penala u 93. minuti da bi dvije minute poslije primili za 1-1. To je bio ujedno i jedini udarac u okvir gola Jana Oblaka, ali završio je u mreži.

Mislilo se da je to puka slučajnost, peh. Atletico mučio u igri predvođen sa sjajnim Antoineom Griezmannom, no da nešto nije u najboljem redu potvrdio je i remi kod Leganesa.

'Dosadnih' 0-0 bez neke posebne igre Atletica uzburkalo je duhove u svlačionici. Poslije utakmice, njihov je najbolji igrač izjavio:

- Ako ovako nastavimo, borit ćemo se za ostanak u ligi. Ja sam fizički dobro, to nije problem bio večeras. Uzrujan sam zbog ovog rezultata. Moramo se poboljšati - 'grmio' je Griezmann.

Ta je izjava zasmetala domaćem dečku Saulu Niguezu, reprezentativnom primjerku Cholovog Atletica. 

- Griezmann bi trebao razmisliti prije nego što progovori! Mora razmišljati o tome gdje se nalazi kao i o klubu kojeg predstavlja. Znam da je bio ljut zbog rezultata, umoran i 'vruć, ali svejedno takve se stvari ne smiju govoriti. Moramo poštovati sebe i svoj klub - rekao je Saul za Deportes Cuarto.

Simeoneu ostaje smiriti strasti u svlačionici i ponovo pronaći pobjedničku formulu svoje momčadi koja je u ranom početku sezone izostala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...