Sport

Komentari 13

Griezmann nam ovaj put zabio u kopačkama s potpisom 'Rimac'

Griezmann nam ovaj put zabio u kopačkama s potpisom 'Rimac'

Kao Pumin maneken, dobio je novi model PUMA ULTRA SL FG, liniju za koju je svjetski velikan sportske opreme napravio inspiriran električnim vozilima koje proizvodi naša tvtka Rimac automobili

Nije imao previše dodira s loptom prije toga. Je li se sojećao lakšim, bržim, to će sam reći.

Ali ostaje činjenica da je Antoine Griezmann opet zabio Hrvatskoj, ovaj put s hrvatskim potpisom na kopačkama.

U osmoj minuti Vida mu je izbio jednu loptu ravno na ljevicu i sjajni francuski napadač zakucao je loptu od grede u mrežu za 0-1.

Prvi je put Griezmann igrao u novim kopačkama. Kao Pumin maneken dobio je novi model PUMA ULTRA SL FG, liniju za koju je svjetski velikan sportske opreme napravio inspiriran električnim vozilima koje proizvodi naša tvtka Rimac automobili. I na kojima piše "Rimac".

Puma ih reklamira kao najbrže kopačke na svijetu, teže svega 90 grama i daju, tvrde kreatori, vrhunsku stabilnost. Na tržištu ih je samo 412, kao simbolika najveće brzine koju može postići Rimčev C_Two automobil.

- Cilj nam je bio stvoriti najbrže i najekstremnije kopačke za nogomet što je moguće, da ljudima omogućimo da zavire kako bi kopačke mogle biti dizajnirane u budućnosti - rekao je direktor proizvodnje Pume Dominique Gathier pa nastavio:

- Promatrali smo kako se izrađuju hiperautomobili i prenijeli ključna saznanja u naš model kopački, s posebnim fokusom na to da smanjimo težinu kopačke, a zadržimo ostale vrhunske kvalitete.

Pomoć je potražio u Hrvatskoj, zemlji nogometa, ali i automobilskog genija Mate Rimca.

Kopačke su izrađene od superlagane pletene mreže presvučene tankim slojem umjetne kože zbog duljeg vijeka trajanja i boljeg udarca lopte. Aerodinamični oblik kopačke ima i dva "prozorčića" na petama, što je izravno inspirirano izgledom Rimčeva automobila. I potplate su od ekstremno laganog materijala kako bi nogometaš postigao što veću brzinu i ubrzanje.

Vjerojatno će Griezmann biti i te kako zadovoljan njima...

Najčitaniji članci