Sport

Komentari 16

Griezmannov hat-trick: I treće dijete rodilo se na isti datum!

Griezmannov hat-trick: I treće dijete rodilo se na isti datum!

Pomislili su navijači kako se možda radi o ozljedi ili nekom problemu, ali Antoine Griezmann (30) je izostao s treninga zbog rođenja trećeg djeteta koje je na svijet stiglo na isti datum kao brat i sestra

Pitanje je postoji li u svijetu još koji takav slučaj, ali Antoine Griezmann (30) pokazao je kako ima nevjerojatan tajming i izvan terena. Napadač Barcelone postao je otac i po treći put, a nakon Mije (6) i Amara (2), na 8. travnja rođena je i Alba!

Obitelj Griezmann tako će imati trostruko slavlje od sljedeće godine, a kako je krenuo, možda Antoine i još koji put čisto pokaže da može i još koje dijete dođe na svijet 8. travnja. Njegova supruga Erika je čestitala rođendan djeci, a nakon toga rodila još jedno.

- Danas su dvije i pet godina otkad ste stigli naš svijet i promijenili ga te nas potaknuli da rastemo, učimo i budemo bolji. Mama i tata ne mogu biti ponosniji - napisala je na društvenim mrežama.

Navijači Barcelone uplašili su se da Antoine možda nema problema s ozljedom ili nečim zbog čega ga ne bi bilo na nadolazećem 'el clasicu', ali ubrzo su saznali da je s njim sve u redu, samo čeka rođenje trećeg djeteta. 

Nakon ovoga će Antoine gotovo sigurno, ako zabije gol, proslaviti s palcem u ustima i posvetiti ga Albi. Nema straha, u petak se vraća treninzima, a sad će provesti malo vremena s obitelji. 

Najčitaniji članci