Obavijesti

Sport

Komentari 244

Guardiola: Mourinho je j... kralj 'presica', vidimo se na terenu!

Guardiola: Mourinho  je j... kralj 'presica', vidimo se na terenu!
4

'Pukao' je trener Barcelone uoči prvog polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida. Na stalne provokacije Jose Mourinha, Pep Guardiola je odgovorio psovanjem na 'presici'

VIDEO

Pep Guardiola šokirao je novinare na sinoćnjoj 'presici' na kojoj je uvredljivim rječnikom poručio da se ne može mjeriti s j... kraljem konferencija za novinare Joseom Mourinhom te da će on 'pričati' na travnjaku. 

- Obratio mi se izravno pa ću se i ja njemu. Sutra ćemo pričati na travnjaku. U ovoj je prostoriji on j... kralj. S tim se ne mogu nadmetati. Ne želim igrati takve igrice - rekao je Guardiola na konferenciji za novinare.

On je j... kralj 'presica'. Ja se s time ne mogu nadmetati, rekao je Barcelonin trener  

Što je toliko isprovociralo Barceloninog stratega? Mourinho i Pep 'zakačili' su se oko odabira suca. Guardiola je rekao kako bi Mourinho zasigurno bio sretan da za prvu utakmicu polufinala bude delegiran portugalski sudac Pedro Proenca. Jose je odgovorio da je smiješno da sudi Wolfang Stark.

- Nije dobro da on sudi. Pa nedavno je rekao da obožava Messija - podbadao je Jose svog kolegu i nastavio:

- Dosad smo imali dvije vrste trenera. Prva je bila ona koja nikad ne priča o sucima i njihovim odlukama. Druga, ona većinska u kojoj sam i ja, ona je koja kritizira suce kad naprave velike pogreške. Sad je nastala i treća vrsta u koju spada jedino Pep Guardiola koji kritirira dobre sudačke odluke. To nisam nikad vidio - isprovocirao je Jose Guardiolu koji je počeo psovati na konferenciji za novinare.

Nije dobro da nam Stark sudi. Pa on obožava Messija, podbadao je Jose

- Mourinho je dobio svoje utakmice izvan travnjaka za cijelu godinu, cijelu sezonu i u budućnosti. Izvan travnjaka može imati svoju osobnu Ligu prvaka. Neka u tome uživa i to mu priznajem. Ako Barcelona želi nekoga tko se može natjecati s time, onda bi trebali potražiti drugog trenera. Ali mi, kao klub i institucija, to ne radimo - rekao je Pep.

Jose Mourinho još je jednom pokazao kako mu nema ravnog na 'jeziku'. Podbada Portugalac gdje god stigne, neki se mogu nositi s njime, a neki ne. Nema sumnje da je sjajan trener i da će ponovno "parkirati autobus" ispred svog gola i destrukcijom tražiti prolaz u finale, a isto tako nema sumnje da često priča gluposti koje ne bi smjele pogoditi Guardiolu koji potpuno gubi kompas i psuje 'presici'.

Real u prvu utakmicu polufinala ulazi kao blagi favorit. Imaju psihološku prednost nakon slavlja u Kupu kralja, a imaju i najboljeg trenera svijeta koji je i sjajan provokator. No Barcelona je - Barcelona. Vjerojatno najbolja momčad svijeta. Guardiola je rekao kako će Mourinhu odgovoriti na terenu. Ima li boljeg načina za to?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 244
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger