Obavijesti

Sport

Komentari 4

Guardiola za Dinamo pripremio tajnog aduta: Ukrao ga Barci...

Guardiola za Dinamo pripremio tajnog aduta: Ukrao ga Barci...
4

Mladi dečki su mi se pokazali protiv Prestona. Dokazali su da im mogu dati i koju minutu više s prvom momčadi. Pogledajte Erica Garciju, dečko igra kao da mu je 24-25 godina, nahvalio je svog pulena Guardiola

VIDEO

Dinamo večeras od 21 sat gostuje kod Manchester Cityja. Bit će to zahtjevno gostovanje za "modre", koji poput "građana" imaju sva tri boda nakon prvog kola.

OK, znamo da je Manchester City pod Pepom Guardiolom izraziti favorit, možda se radi i o najjačem klubu na svijetu, jednom od najbogatijih svakako. Ipak, olakotna okolnost za Dinamo je težak Cityjev raspored. U prošlu subotu srušili su Everton 3-1, a protiv Dinama je Guardiola najavio da će odmoriti nekoliko igrača.

Pokretanje videa...

03:58

Uz Nicolása Otamendija u posljednjoj utakmici protiv Evertona stoper je bio i Fernandinho, po vokaciji veznjak, a sad je u kombinaciji i španjolski reprezentativac Rodri. Ipak, nije isključeno da zaigra supertalentirani Eric Garcia (18), sjajni mladi stoper kojeg su skauti Cityja doveli iz Barcelonine akademije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Garcia je bio anoniman igrač široj nogometnoj publici, ali ove je sezone već skupio dva nastupa za prvu momčad Manchester Cityja. O njegovoj karijeri skrbe dva legendarna nogometaša, Carles Puyol i Ivan de la Pena.

- Sjajno su mi Garcia i Harwood-Bellis odigrali protiv Prestona u Carabao kupu. Hoće li zaigrati protiv Dinama? Pa zašto ne, ovo su idealni momenti da im damo priliku, ne sumnjam u to - kazao je Guardiola uoči Dinama pa dodao:

- Garcia je toliko pametan, inteligentan. Nije fizički toliko jak, ali zna razmišljati, a ja s takvom ljudima volim raditi. On je jedan od njih i najozbiljnije računam na njega. A tek njegova osobnost... Igra kao da mu je 24-25 godina - sipao je komplimente na račun svog nogometaša inače strogi Pep.

Preston North End v Manchester City - Carabao Cup - Third Round - Deepdale Stadium

Cityjeva akademija prepuna je sjajnih mladih nogometaša, a Guardiola u njima vidi budućnost kluba.

- Želim da ti igrači ostanu 10, 12 godina u klubu i naprave karijeru. Doći će njihovo vrijeme, to vam mogu obećati. Dalje je sve na njima - završio je Guardiola.

Garcia već vrijedi sedam milijuna eura prema Transfermarktu, a vrata prve postave širom su mu otvorena jer se ozlijedio Francuz Aymeric Laporte.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka