Obavijesti

Sport

Komentari 26

'Gvardiol je bio kao stari ratni konj u zadnjoj bitci. Messi ga je triput prošao u jednoj akciji'

'Gvardiol je bio kao stari ratni konj u zadnjoj bitci. Messi ga je triput prošao u jednoj akciji'

Joško Gvardiol je, prema mišljenju mnogih, najbolji stoper na ovom Svjetskom prvenstvu. Evo što se dogodilo u 69. minuti utakmice kad je krenuo na Messija. Messi je prošao Gvardiola. Ne jednom, ne dvaput, nego triput, piše Daily Mail

VIDEO

Tek mu je 20 godina, ali ovo prvenstvo odigrao je kao da mu je četvrto. Zreo, toliko samouvjeren i siguran u sebe. Joško Gvardiol već sada je jedan od najboljih stopera na svijetu i pitanje trenutka, najskuplji stoper u povijesti. Pospremio je u džep Neymara, bio je neprelazna prepreka u Katru, ali Leo Messi je pokazao da nije s ovoga planeta. Njega jedna osoba teško može zaustaviti.

Pokretanje videa...

Argentina nas šokirala u pet minuta: Penal pa sretni gol 00:51

Argentina je pobijedila Hrvatsku 3-0 i plasirala se u finale Svjetskog prvenstva. Posebno je to teško palo sjajnom Jošku koji se rasplakao nakon poraza. Sanjao je finale, za korak je ostao kratak. 

POGLEDAJTE ANALIZU UTAKMICE IZ STUDIJA 24SATA

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru

Nije ni to bila njegova briljantna predstava. Leo Messi stvarao mu je velike probleme, a pogotovo kod trećeg gola. Nekoliko puta prošao ga je na desnoj strani pa asistirao Alvarezu za konačnih 3-0. Ovako je engleski Daily Mail opisao njegovu izvedbu protiv Argentine.

- Joško Gvardiol je, prema mišljenju mnogih, najbolji stoper na ovom Svjetskom prvenstvu. Evo što se dogodilo u 69. minuti utakmice kad je krenuo na Messija. Messi je prošao Gvardiola. Ne jednom, ne dvaput, nego triput u očaravajućem trku po desnoj strani. Gvardiol je mlad, 15 godina mlađi od Messija. No, u tom trenutku razlika u godinama činila se obrnutom. Kao da je Messi mlađi, pun samopouzdanja, arogancije i vica, a da je Gvardiol stari ratni konj koji je u ovakvoj bitci zadnji put, ali ne može držati korak s rivalom. Kad je akcija završila, a lopta bila u golu, Gvardiol je nastavio trčkarati prema svojem petercu, bespomoćno rezigniran u svakom koraku. Kao da je sam sebi govorio 'Što sam trebao napraviti? Vidjeli ste ga. Što sam mogao?' - piše Daily Mail.

KATAR 2022 - Tuga na licima hrvatskih igra?a nakon poraza od Argentine

Nije Gvardiol bio na svojoj razini, ali ne može ni on sam protiv jednog od najvećih u povijesti. Najveći je problem što cijela momčad nije na razini, a kada je tako, cijela Hrvatska pati. Nije Joško kriv, ni najmanje. Odigrao je turnir za pamćenje, očarao mnoge i postao otkriće prvenstva, a iz ovog susreta će, vjerujemo, izvući pouke kako bi bio još bolji. Ovom čudesnom 20-godišnjaku samo je nebo granica. 

Luka Modrić ostao je bez šanse da se domogne naslova svjetskog prvaka, a kada je u završnici izašao iz igre, cijeli stadion mu je zapljeskao. Španjolski mediji su mu se naklonili.

KATAR 2022 - Tuga na licima hrvatskih igrača nakon poraza od Argentine

- Kad je potvrđena njegova zamjena, stadion Lusail je zapao u burne ovacije za jednog od najboljih igrača u povijesti nogometa. Ovo SP Luke Modrića bilo je za pamćenje, u dobi od 37 godina uspio je odvesti svoju momčad do drugog uzastopnog polufinala - piše Marca. dok je AS dodao:

- Hrvatska, vječni borac, podigla je bijelu zastavu. S Marsovcem po imenu Messi nije mogao čak ni Modrić.

POGLEDAJTE VIDEO: IVANA KNOLL OKRUŽENA MUŠKARCIMA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige