Obavijesti

Sport

Komentari 24

Gvardiolov tetak: Naći ćemo mi njemu domaću curu, Zadranku

Gvardiolov tetak: Naći ćemo mi njemu domaću curu, Zadranku
7

Kad je Joško imao desetak godina, njegov otac Tihomir i ja vodili smo ga na probnu utakmicu u NK Zagreb. Tada nije prošao, bio je jako razočaran, a idući pokušaj bio nam je na Trešnjevci, rekao je Kalapač za Novi list

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol (20) prometnuo se u stup hrvatske obrane nakon sjajne partije protiv Belgije. Bio je veliki potencijal, a danas je jedan od najboljih stopera na svijetu, ali i jedan od najtraženijih.

Pokretanje videa...

Švicarska izbacila Srbiju sa Svjetskog, Dalić o Gvardiolu: 'Čestitam njegovoj mami što je takvog sina odgojila' 00:56

LUDILOOO, HRVATSKA JE U ČETVRTFINALU:

I to ne samo u nogometnom svijetu, nego i van travnjaka. Naime, Gvardiol je od početka Svjetskog prvenstva u Katru stekao titulu najpoželjnijeg muškarca u Hrvatskoj na što se prilikom HRT-ove emisije osvrnuo i Joško Jeličić. 

O LIVAJINOM PENALU:

- Malo me strah što se tiče Gvardiola, s obzirom na to da nema djevojku, a znam pouzdano da sponzoruše stoje u niskom startu, znaju njegovu cijenu na Transfermarktu bolje od Fabrizija Romana - rekao je Jeličić. 

Damir Kalapač, ponosni Gvardiolov tetak i bivši hrvatski reprezentativac, komentirao je njegovu izjavu.

- Ma naći ćemo mi njemu neku našu domaću curu, Zadranku i Dalmatinku. Za pravog momka treba i prava cura - kazao je Kalapač za Novi list. 

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium

Gvardiol je u Knjazovoj emisiji rekao da ljubavnih ponuda ima...

- Joj, prošli put na okupljanju reprezentacije jedna mi je djevojka prišla i dala papirić na kojem je bio njezin Instagram profil. Kakva cura mora biti? Boja kose nije važna, ali volim plave oči. I da bude niža od mene, da barem u nečemu budem glava obitelji! O bradi se brinem, održavam je - kazao je pa dodao da su mu tri najljepše žene  Angelina Jolie, Shakira i Jennifer Lopez.

Gvardiol je bio jedan od najzaslužnijih za prolazak Hrvatske u osminu finala u Katru, a za njega same pohvale ima i tetak Damir. 

- On je čudo od nogometaša. Pratim njegov cijeli sportski put i otpočetka sam znao kako posjeduje izniman sportski talent. Isplatile su se godine truda, rada i odricanja te pune posvećenosti nogometu. Ovo je tek početak, pred njim je svijetla budućnost - rekao je nakon čega se prisjetio Joškovih mladih dana. 

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium

- Kad je Joško imao desetak godina, njegov otac Tihomir i ja vodili smo ga na probnu utakmicu u NK Zagreb. Tada nije prošao, bio je jako razočaran, a idući pokušaj bio nam je na Trešnjevci. Igrali su protiv Dinama, izgubili 5:2, a Joško je zabio oba gola. Njegovu spretnost i okretnost uočio je trener Dinama Miroslav Davidović, koji mu je ponudio da zaigra za njih, a sve ostalo je povijest - kazao je. 

Gvardiol tijekom obiteljskih ručkova pazi što i koliko jede. 

- Iznimno čvrst i bistar u glavi te mislim kako će uvijek ostati jednako skroman i dobar. To je ipak stvar kućnog odgoja koji mu je usađen od malih nogu i tu nema straha. Uvijek mi je simpatično vidjeti na obiteljskim druženjima kako strogo prati što će pojesti, koliko kalorija unosi i slično. Odmah se sjetim sebe u tim godinama - zaključio je. 

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom