Obavijesti

Sport

Komentari 33

Gyurcsó, Tudor, Caktaš - tko je zdrav i ne želi igrati s Goricom

Gyurcsó, Tudor, Caktaš - tko je zdrav i ne želi igrati s Goricom
1

Uoči gostovanja kod Gorice trener Hajduka Zoran Vulić potpuno je neočekivano kazao kako me nedostaju neki igrači, premda su po mišljenju liječnika zdravi i mogli bi nastupiti...

VIDEO

Uoči gostovanja kod hita prvenstva Gorice, trener Hajduka Zoran Vulić intrigantnim je odgovorom na jednostavno pitanje tko mu od igrača koji su nastupili u Šibeniku nedostaje, poprilično uzburkao duhove.

- Nedostaju nam Gyurcsó, Caktaš i Tudor. Po doktoru su neki mogli ići, neki nisu..., ali, idemo junački, koga nema bez njega se mora, idemo po pobjedu - kazao je Vulić, a na potpitanje tko je to po doktorima zdrav i mogao je na put, kratko je dobacio:

- To morate pitati doktora.

I pitali smo, no iz kluba su nam samo kratko priopćili kako informacije o zdravstvenom stanju igrača ne smiju javno iznositi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vulić: Doktor kaže da mogu, ali izgleda da neki ne žele igrati...
Vulić: Doktor kaže da mogu, ali izgleda da neki ne žele igrati...

Gyurcsa muči mišić, Tudor je dobio jak udarac u gležanj, a Caktaš je kolima hitne pomoći odvezen sa Šubićevca zbog jakog udarca u ruku, čak se sumnjalo i na lom. Tko je od njih trojice po liječnicima Hajduka mogao u Goricu nije dakle poznato, no da će se repovi ovog slučaja vući dugo iza utakmice, posve sigurno hoće...

Očito je da Vulić ima problema koje za sada ne želi otkriti, no prije ili kasnije morat će ih riješiti, jer reda mora biti. Baš kao i reda u odnosima unutar kluba. Potpuno je nevjerojatno da uoči kup-gostovanja kod Šibenika Vulić nije kontaktirao trenera B momčadi Sinišu Oreščanina, koji je tri dana ranije gostovao sa svojim momcima na Šubićevcu!?

Ako već nema povjerenja u njega i ono što radi, ili jednostavno iz nekog razloga ne komuniciraju, mogao je barem preskočiti odgovor na pitanje je li ga kontaktirao. No umjesto toga Vulić je kazao: 

 - Nisam jer smo imali svog čovjeka u Šibeniku koji i inače prati protivnike, dobili smo i snimku utakmice i manje-više znamo sve.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu