Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
33 komentara

Gyurcsó, Tudor, Caktaš - tko je zdrav i ne želi igrati s Goricom

Uoči gostovanja kod Gorice trener Hajduka Zoran Vulić potpuno je neočekivano kazao kako me nedostaju neki igrači, premda su po mišljenju liječnika zdravi i mogli bi nastupiti...

Foto: PiXSELL
33 komentara

Uoči gostovanja kod hita prvenstva Gorice, trener Hajduka Zoran Vulić intrigantnim je odgovorom na jednostavno pitanje tko mu od igrača koji su nastupili u Šibeniku nedostaje, poprilično uzburkao duhove.

- Nedostaju nam Gyurcsó, Caktaš i Tudor. Po doktoru su neki mogli ići, neki nisu..., ali, idemo junački, koga nema bez njega se mora, idemo po pobjedu - kazao je Vulić, a na potpitanje tko je to po doktorima zdrav i mogao je na put, kratko je dobacio:

- To morate pitati doktora.

I pitali smo, no iz kluba su nam samo kratko priopćili kako informacije o zdravstvenom stanju igrača ne smiju javno iznositi.

HNK Sibenik - HNK Hajduk KAKO PROTIV GORICE? Vulić: Doktor kaže da mogu, ali izgleda da neki ne žele igrati...

Gyurcsa muči mišić, Tudor je dobio jak udarac u gležanj, a Caktaš je kolima hitne pomoći odvezen sa Šubićevca zbog jakog udarca u ruku, čak se sumnjalo i na lom. Tko je od njih trojice po liječnicima Hajduka mogao u Goricu nije dakle poznato, no da će se repovi ovog slučaja vući dugo iza utakmice, posve sigurno hoće...

Očito je da Vulić ima problema koje za sada ne želi otkriti, no prije ili kasnije morat će ih riješiti, jer reda mora biti. Baš kao i reda u odnosima unutar kluba. Potpuno je nevjerojatno da uoči kup-gostovanja kod Šibenika Vulić nije kontaktirao trenera B momčadi Sinišu Oreščanina, koji je tri dana ranije gostovao sa svojim momcima na Šubićevcu!?

Ako već nema povjerenja u njega i ono što radi, ili jednostavno iz nekog razloga ne komuniciraju, mogao je barem preskočiti odgovor na pitanje je li ga kontaktirao. No umjesto toga Vulić je kazao: 

 - Nisam jer smo imali svog čovjeka u Šibeniku koji i inače prati protivnike, dobili smo i snimku utakmice i manje-više znamo sve.

Naši partneri pišu
Message