Obavijesti

Sport

Komentari 5

H. Redknapp: Koliko je samo bilo rukometa na utakmici?

H. Redknapp: Koliko je samo bilo rukometa na utakmici?
1

''Nekoliko je odluka bilo potpuno krivo. Ajde, može se shvatiti jedna, ali druga, treća, pa četvrta i sve to u 10 minuta. Igrali smo odlično i onda te stopiraju takve odluke''

VIDEO

Harry Redknapp, trener nogometaša Tottenhama, nije mogao šutjeti nakon svega viđenog na utakmici Premiershipa u kojoj je njegova momčad poražena kod Stokea 2-1.

- Dugo sam u ovom poslu, trideset godina, i nikada nakon utakmice nisam odlazio prema sucima i razgovarao, tražio pravdu, objašnjavao... No, danas se stvarno dogodila specifična situacija. Ne znam mogu li šutjeti jer koliko je samo rukometa bilo na utakmici. To je strašno. A, ništa se nije sankcioniralo - bio je prvi komentar Redknappa.

Sudac Chris Foy je propustio dva puta svirati jedanaesterac za goste, a usput je poništio i regularni pogodak Adebayora kada je po sudačkim kriterijima bilo zaleđe.

- Nekoliko je odluka bilo potpuno krivo. Ajde, može se shvatiti jedna, ali druga, treća, pa četvrta i sve to u desetak minuta. Sve se vidi na televizijskim snimkama. Mislim, odigrali smo jako loše prvo poluvrijeme. No, u nastavku smo krenuli, igrali odlično, stvarali šansu za šansom i onda te stopiraju takve odluke.

Redknapp je rekao za kraj:

- I nakon svega Kaboul dobije prvi žuti jer je upozoravao da se igralo rukom u šesnaestercu Stokea, pa drugi žuti zbog običnog prekršaja. Previše toga za jednu utakmicu.

Goal.com: Opet odlični maleni Tottenhamov čarobnjak

Jedanaest utakmica Tottenham nije znao za poraz, a onda je ove nedjelje uslijedilo gostovanje kod Stoke Cityja. Poražena je Redknappova momčad s 2-1 makar je najblaže rečeno zaslužila barem jedan bod...

Sudac ogleda je gadno oštetio Tottenham tijekom drugog poluvremena, pa je tako propustio svirati još dva jedanaesterca (jedan je realizirao Adebayor nakon prekršaja na Luki Modriću), dok je poništen i jedan regularan pogodak gostiju (također Adebayor).

Tottenham je tako izgubio, a nogometni internet-portal Goal.com je nahvalio hrvatskog reprezentativca Luku Modrića nazvavši ga "malim čarobnjakom iz Tottenhama". Dobio je Modrić ocjenu 7 kao i Gareth Bale, dok je najbolje ocijenjen kod Tottenhama bio vratar Brad Friedel s ocjenom 7.5.

Najbolji igrač utakmice je, logično, bio dvostruki strijelac kod domaćina Matthew Etherington (ocjena 8).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića
Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.