Sport

Komentari 3

Habibov bratić autom udario policajca, mogao bi u zatvor

Habibov bratić autom udario policajca, mogao bi u zatvor

Usmana Nurmagomedova tereti se za ''primjenu nasilja, koje nije opasno po život ili zdravlje, protiv državnog dužnosnika'', za što je u Rusiji predviđena kazna zatvora od pet do deset godina

Prema pisanjima ruskih medija, Usmana Nurmagomedova (23), bratića umirovljenog ruskog MMA borca Habiba Nurmagomedova, i njegovog prijatelja Kamala Idrisova policija je uhitila na aerodrom u Dagestanu jer su autom udarili policajca.

POGLEDAJTE VIDEO: Habib Nurmagomedov

Usman, inače Bellatorov borac, i Kamal Idris pobjegli su s mjesta nesreće, a za sada nije poznato tko je vozio. Iako ih je policajac tražio da se zaustave, oni su to odbili učiniti jer su navodno kasnili na let te su u pokušaju da ga zaobiđu ozlijedili. Srećom, zadobio je lakše ozljede i pušten je iz bolnice. 

Habibov bratić je ove godine uspješno odradio već tri borbe, a sada ga čega izlazak pred sud zbog čega bi mogao ugroziti karijeru. 

Tereti ih se za "primjenu nasilja, koje nije opasno po život ili zdravlje, protiv državnog dužnosnika tijekom obavljanja njegove službene dužnosti", za što je u Rusiji predviđena kazna zatvora od pet do deset godina.

Usman je odradio 14 borbi od kojih je osam puta pobijedio nokautom, četiri puta polugom i dva puta sudačkom odlukom. 

Najčitaniji članci