Obavijesti

Sport

Komentari 23

Hajduk će dobiti spasonosnih 30 milijuna kn od dvije banke

Hajduk će dobiti spasonosnih 30 milijuna kn od dvije banke
1

Na natječaj su se javile dvije banke, Hypo i PBZ, i sada je na Povjerenstvu za kontrolu postupka javne nabave da utvrdi valjanost ponuda, rekao je odvjetnik 'bilih'

VIDEO

Danas su na Poljudu otvorene ponude za javni natječaj kojim Hajduk traži dva puta po 15 milijuna kuna kredita od poslovnih banaka.

- Na natječaj su se javile dvije banke – Hypo i PBZ i sada je na Povjerenstvu za kontrolu postupka javne nabave da utvrdi valjanost ponuda – otkrio nam je Hajdukov odvjetnik i predsjednik Skupštine Vinko Radovani, koji je i član Povjerenstva, zajedno s predsjednikom Uprave Marinom Brbićem, financijskim direktorom Milanom Prgometom, te Katarinom Natašom Merćep i Marijanom Kirevski, koje je imenovao većinski vlasnik - grad Split.

Ukoliko sve bude u redu i Povjerenstvo da dozvolu, Hajduk bi u sljedećih 10, 15 dana trebao dobiti spasonosnu injekciju od 30 milijuna kuna, kojom bi pokrpao dugove.

Radovani se osvrnuo i na posljednje napise medija vezane uz zanimanje policije za transfer Anasa Sharbinija u Al Ittihad.

- U medijima su se pojavile gluposti koje nemaju veze s istinom. Policija radi svoj posao, kao što ga je radila i u puno slučajeva prije i nisu pronašli ništa spornoga – kazao je Radovani i dodao:

- A to što neki prozivaju upravu kluba da nismo tražili bankovnu garanciju za transfer, neka mi kažu tko je to ikad u povijesti kluba dobio garanciju za neki transfer. A ja ću vam odmah reći - nije nitko nikada.

Navodno postoje naznake kako bi novi klub Anasa Sharbinija uskoro mogao podmiriti prvi dio obaveza prema Hajduku od oko 10 milijuna kuna.

- Očekujemo da to naprave što prije, uostalom i oni igraju završnicu Lige prvaka i nije im svejedno da ih FIFA propituje o tom transferu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti