Obavijesti

Sport

Komentari 4

Hajduk gubi čak milijun kuna zbog kazne iz derbija

Hajduk gubi čak milijun kuna zbog kazne iz derbija
1

Protiv Zadra Hajduk igra pred praznim tribinama zbog propusta u organizaciji, rasizma i bakljada na svom Poljudu na kraju prošle sezone...

VIDEO

Na Poljudu se danas u premijeri sezone bez nazočnosti gledatelja sastaju Hajduk i Zadar. Posljedica je to HNS-ove kazne zbog propusta u organizaciji, rasizma i bakljada na Poljudu na kraju prošle sezone. Kazna se nekomu može učiniti blagom, no prave razmjere dobije tek kad se vidi njezin financijski učinak. U ovo doba na početku prošle sezone Hajduk je u 1. kolu ugostio Zadar, a na Poljudu se okupilo gotovo 15.000 gledatelja. Uzimajući u obzir cijene ulaznica, HNS je kaznom “utakmica bez gledatelja” olakšao Hajduk za gotovo milijun kuna. Na stranu financije, no ni igračima neće biti svejedno...
- Bit će neobično, sigurno da će nam nedostajati naši navijači, nije isto igrati s njima i bez njih - priznao je Ante Miše, koji je uveo novo pravilo u ophođenju s novinarima.
Dosad nisam otkrivao početnu jedanaestoricu, od danas vam neću otkrivati ni 18 igrača koji će ući u zapisnik. U konkurenciji su svi osim ozlijeđeniih Aračića i Thiaginha, posljednji je trening zatvoren.
Unatoč znatno drukčijim informacijama iz svlačionice, Miše tvrdi kako je atmosfera odlična te su igrači maksimalno koncentrirani na Zadar.
- Pobjedom ćemo dobiti tjedan mira pred uzvrat sa Žilinom. Nisam bio zadovoljan igrom u utakmicama s Osijekom i Žilinom, no vidio se pomak nabolje - zaključio je Miše.

MIŠE PREKRŠIO DRES CODE
Hajdukov je glasnogovornik Davor Pavić odnedavno uveo pravila odijevanja za sve muškarce koji poslom dolaze na Poljud. Propisana je dužina hlača “ispod koljena”, a sve radi “očuvanja digniteta kluba”, objasnio je Pavić. I onda je trener Ante Miše došao u klub u kratkim hlačama, a Pavić je neuvjerljivo objasnio kako se ta odluka ne odnosi na igrače i stručni stožer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...