Obavijesti

Sport

Komentari 25

Hajduk im je oduzeo od plaće, igrači se pobunili zbog 100 €

Hajduk im je oduzeo od plaće, igrači se pobunili zbog 100 €
1

Hajduk je uplatio igračima dvije zaostale plaće. Jako Andabak je posudio 6 milijuna kuna. No klub je svakom igraču odbio 100 eura za svaki poklonjeni ili bačeni dres

VIDEO

Krasimir Balakov poveo je 25 igrača na pripreme u Tursku, gdje bi im se uskoro trebali priključiti Mato Neretljak, te Mario Maloča ako ne potpiše za Werder. Momčad je 'recesijska' sastavljena od mladih igrača, a kod kuće je uz Subašića i Tomasova, ostao i James, koji ima ponudu iz Švedske, te nekoliko juniora koji nisu pristali potpisati za minimalac.

- Meni je žao što nisu s nama, no ja nisam taj koji pregovara, to je stvar kluba. Svi bi trebali biti svjesni situacije, živimo u velikoj krizi. Na koncu, i ja sam pristao na smanjenje ugovora – kazao je Balakov.

Hajduk je, uoči puta, uplatio igračima po dvije zaostale plaće, a 'dobrotvor' je bio Jako Andabak, koji je posudio šest milijuna kuna.

- Nisam ja, nego moja tvrtka 'Izvor osiguranje', ali to vam dođe na isto. Moramo pomoći, takva je situacija - pojasnio je Andabak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No ni tih šest milijuna kuna nije bilo dovoljno da sve prođe u redu. Čarter let za Tursku odgođen je za sat vremena, kako bi svi provjerili stanje na računima. Jer igračima koji su u 'prodajnom izlogu', novac nije uplaćen, dok je većini koji su igrali na jesen, od uplaćenih plaća odbijeno po 100 eura za svaki dres koji su poklonili ili bacili nakon utakmice navijačima. 

To je kod igrača izazvalo revolt, jer se nisu svi složili s obračunom, pa je morao intervenirati i predsjednik Maleš, koji im je navodno obećao povrat novca 'kad dođu bolja vremena'.

Pobunili se Hajdukovci, let kasnio zbog kazni?

S današnjim datumom Hajduk je podmirio većinu obveza iz prošle godine prema igračima.
Let je kasnio zbog tehničkih problema na avionu te je Hajdukova momčad tek nakon sat vremena čekanja na aerodromu poletjela za Tursku - poručili su iz Hajduka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu