Obavijesti

Sport

Komentari 46

Hajduk je ponovno razočarao: "Mršavih" 0-0 protiv Zadrana

Hajduk je ponovno razočarao: "Mršavih" 0-0 protiv Zadrana
1

Nisu se igrači Krasimira Balakova proslavili, kako izvedbom, tako ni rezultatom. A "mršavih" 0-0 bez pravih prigoda natjeralo je 1500 navijača na zvižduke i prosvjede

VIDEO

Hajduk je na stadionu na Poljudu ugostio Zadrane, no nisu se igrači Krasimira Balakova proslavili, kako izvedbom, tako ni rezultatom. "Mršavih" 0-0, bez pravih prigoda natjeralo je, u nekoliko navrata oko 1500 navijača na zvižduke i prosvjede. I ovoga puta je Balakov dao priliku većini prvotimaca do 45 minuta da pokažu što znaju, no sve skupa je to jako slabo izgledalo. Tek pred kraj utakmice dvije šanse, no prečka je zaustavila udarce Ljubičića i mladog Tomaša.

Jedino opravdanje za igrače je što Balakov inzistira na čak dva treninga na dan utakmice tako da se mogu barem djelomično opravdati umorom. 

Usporedno s treninzima provodi se opća mobilizacija u klubu. Pokušava se sa što manje novaca složiti stručna i kadrovska struktura kluba pa je tako jedan od prijedloga da upražnjena mjesta Ivice Kalinića, Josipa Grbića i Pavla Cicarellija koji su na bolovanju, zauzmu nova lica. Navodno bi se na mjesto direktora vratio Fredi Fiorentini, mjesto sportskog direktora ponudilo bi se Ivici Mornaru, a omladinski pogon Goranu Vučeviću i Igoru Tudoru.

Dobra vijest je da je iz bolnice izašao mladi Antonio Milić te da mu opsežne pretrage nisu pronašle bilo kakav razlog za ograničavanje i prekid nogometne karijere. Mladić bi se uskoro trebao priključiti treninzima. 

Zbog lakše ozljede Mario Maloča preskočio je trening i utakmicu protiv Zadra kako bi u Šibeniku na magnetskoj rezonanciji provjerio o kakvoj je ozljedi riječ. 

Trener Zadra Dalibor Zebić pravdao je igrače obje momčadi napornim pripremama zbog čega su noge teške.

- Remi na Poljudu za nas je uvijek dobar rezultat, a ni igra nije bila loša za početak priprema. Za nas je to ohrabrenje, znate da smo nakon zimske stanke uvijek oslabljeni, nadam se da ćemo ovoga puta uspjeti nadoknaditi Santinija. 

Njegov kolega Krasimir Balakov nije se osvrtao puno na zvižduke navijača.

- Kad počne prvenstvo i osvojimo bodove koji su naš cilj, bit će i navijači zadovoljniji. Ovo je za nas treći trening danas i ne želim u ovom trenutku raditi analizu igrača i sustava igre. To ćemo napraviti nakon Turske. Sad smo koncentrirani da isprobamo mlade igrače, da proberemo one koji su za nas dobri - rekao je Balakov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 46

VIDEO

HNL transferi: Dinamovac je na izlaznim vratima, mladi igrač Hajduka mogao bi srušiti rekord
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Dinamovac je na izlaznim vratima, mladi igrač Hajduka mogao bi srušiti rekord

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje

Hajduk na liniji s Kluivertom, legendom Ajaxa! Bio je blizu, ali Kale još traži u Poljskoj i Italiji
POLJUD ČEKA BIJELI DIM

Hajduk na liniji s Kluivertom, legendom Ajaxa! Bio je blizu, ali Kale još traži u Poljskoj i Italiji

Kad bi Nizozemac zasjeo na klupu, bilo bi to vjerojatno najveće strano ime koje je Hajduk ikad doveo. Patrick Kluivert je najmlađi strijelac u finalima Lige prvaka, zabio je za pobjedu Ajaxa 1-0 nad Milanom 1995.
Ovi igrači u HNL-u ostaju bez ugovora: Najplaćeniji 'modri', bivši 'vatreni', Hajdukov talent
BIT ĆE PROMETNO

Ovi igrači u HNL-u ostaju bez ugovora: Najplaćeniji 'modri', bivši 'vatreni', Hajdukov talent

Čak šestorica igrača mogu bez odštete napustiti Opus Arenu, ali bit će tu još prelazaka i iz ostalih klubova HNL-a. Što se tiče prve trojke, tu su imena poput Josipa Drmića, Dine Mikanovića i Mateja Mitrovića