Sport

Komentari 21

Hajduk kreće s pripremama već par dana nakon Nove godine

"Nogometaši Hajduka ponovno će se okupiti na Poljudu 4. siječnja kada službeno kreću pripreme za nastavak sezone. 

Nakon dva tjedna odmora trener Bijelih Boro Primorac okupit će hajdukovce na Poljudu gdje će momčad trenirati tri dana, odnosno do 7. siječnja kada je  planiran polazak u Postira na otoku Braču, gdje će Hajduk odraditi glavni dio priprema. 

U Postirama će se Bijeli pripremati sve do 16. siječnja kada je planiran povratak u Split. Hajduk će na igralištu NK Postire odigrati dvije prijateljske utakmice, a suparnike i termine utakmica ćemo naknadno objaviti", objavio je Hajduk na službenim klupskim stranicama.

Splićani su nakon razočaravajućeg jesenskog dijela prvenstva na tek petom mjestu s čak 17 bodova zaostatka za vodećim Dinamom, a pred momcima Bore Primorca je (ne)moguća misija hvatanja trećeg mjesta na tablici koje osigurava kvalifikacije za Europsku ligu.

Hajduk je u negativnom nizu od tri ligaška poraza. 'Bijeli' su izgubili od Rijeke, Varaždina i Gorice, a prvenstvenim ogledima će se vratiti 23. siječnja u gostujućoj utakmici protiv Šibenika. Zatim slijede utakmice s Lokomotivom i Istrom na Poljudu u kojima će Hajduk tražiti pobjede kako bi eventualno zadržao kakav, takav priključak za vodećom četvorkom.

Hajduk kreće s pripremama već par dana nakon Nove godine