Obavijesti

Sport

Komentari 40

Hajduk na Poljudu predstavio moderni video sustav nadzora

Hajduk na Poljudu predstavio moderni video sustav nadzora
11

Sustav od 40 barijera s brojačima ulaznica i video nadzor s 83 kamere koštao je oko 2 milijuna kuna, čime je Poljud ispunio sve uvjete za odigravanje utakmica...

VIDEO

Poljud je od danas opremljen sustavom barijera s brojačima i video nadzorom, u rujnu bi trebao dobiti i novi travnjak, koji bi u siječnju sljedeće godine trebao biti dodatno učvršćen umjetnim vlaknima, što bi mu dalo dodatnu kvalitetu i trajnost. Odgovorno tvrdim kako ne samo u Hrvatskoj, nego i šire, neće biti ovako kvalitetno opremljenog stadiona, otkriva direktor Poljuda Jakša Radnić .

Sustav od 40 barijera s brojačima ulaznica i video nadzor s 83 kamere koštao je oko 2 milijuna kuna, čime je Poljud ispunio sve uvjete za odigravanje utakmica. Više nema prepreke za dobivanje licenci, kako domaćih, tako i međunarodnih, a kad se u rujnu promijeni površinski sloj drenaže i postavi novi travnjak , bit će pogodan i za organizaciju najzahtjevnijih utakmica.

VIDEO

- Više nitko neće moći reći kako naš stadion ne ispunjava uvjete. Napravili smo lavovski dio posla, u rujnu ćemo srediti travnjak, a kad u siječnju u njega 'ušijemo' još i umjetna vlakna, bit će kvalitetan poput Wembleya, San Sira ili Allianz Arene – tvrdi Radnić i dodaje:

- Znate kakva je naša financijska situacija , zato smo pokrenuli akciju, tražimo sponzore koji bi nam pomogli oko uređenja sanitarija, kako bi komfor bio potpun.

Sustav video nadzora djeluje doista impresivno. Iz kontrolne sobe, koja je od danas zatvorena za sve osim za tehničare i policiju, vidi se doslovno svaki centimetar Poljuda . I to ne samo terena i tribina, nego i šireg perimetra oko stadiona.

VIDEO

- Vjerujemo kako će nam se ulog vrlo brzo vratiti , jer očekujemo 30% više gledatelja s plaćenim ulaznicama, koji su do sada besplatno ulazili na stadion. Naravno, očekujemo i manje izgreda , jer je sustav toliko moćan da može uvećati čak i tetovaže na koži , što bi policiji trebalo pomoći u prepoznavanju i kažnjavanju izgrednika, koje možemo pratiti sve od ulaska u krug stadiona – pojašnjava direktor marketinga Aljoša Bašić .

Obnovljen je i sustav prodaje ulaznica , tako će se uskoro iz bilo kojeg kutka na svijetu moći putem interneta kupiti ulaznica za utakmicu, naravno, svaki gledatelj može izabrati i kupiti točno određeno mjesto, koje će ga čekati.

- Radimo sve kako bi smanjili gužve i osigurali našim navijačima što bolje uvjete – kazao je voditelj odjela za članstvo Jasenko Ljubica .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'