Obavijesti

Sport

Komentari 8

Hajduk nastavlja po planu, Inter stradao u Zaprešiću

Hajduk nastavlja po planu, Inter stradao u Zaprešiću
6

U zanimljivom 20. kolu Hrvatske nogometne lige napadači su bili posebno raspoloženi na dvije utakmice, onoj u Zaprešiću i u Kranjčevićevoj

VIDEO

U 20. kolu Hrvatske nogometne lige gledatelji su mogli vidjeti čak 15 golova u pet odigranih utakmica. Najefikasnija je bila ona u Karnjčevićevoj gdje je Zagreb bio gost Croatiji iz Sesveta. Sesvećani se seljakaju od stadiona do stadiona pa su tako u 20. kolu ugostili Zagreb u njihovoj Kranjčevićevoj ulici. Domaćini iz Sesveta dobro su počeli te poveli u 15 minuti golom Polozanija. No u 37. minuti golman Radoš jednim neopreznim potezom totalno je okrenuo utakmicu na stranu gostiju. U jednoj kontri zagrebaša istrčao je izvan svog prostora i neoprezno skinuo loptu rukom izvan 16 metara. Naravno, za taj potez je dobio izravni crveni karton i Sesvete su ostale s igračem manje. Sedam minuta kasnije Špičić zabija za 1-1 i tim rezultatom se odlazi na odmor. U drugom dijelu Zagreb je pokazao da je bolja momčad te je s još dodatna tri gola ispratio Sesvete iz Kranjčevićeve.
Na prvi pogled izgleda kao da je to bila samo lagana šetnja Hajduka kroz Zaprešić. No “bijeli” su se za nova tri boda i te kako namučili. Prvih 60 minuta utakmice Inter je igrao, a Splićani su zabijali. Poveli su golom Gabrića iz prve šanse, u 11. minuti.
Asistent je bio Anthony Šerić. Koju minutu kasnije lijevi branič spasio je “bijele” od izjednačenja. Pecelj je tukao glavom, a Šerić odbio s linije loptu koja je “očešala” gredu.Do kraja poluvremena Hajduk nije stvorio niti jednu šansu, ali za razliku od nekih prijašnjih godina, prednost je znao sačuvati. Početkom drugog dijela Inter je stvorio još tri odlične šanse, a nakon što niti jednu nisu zabili, kazna je stigla ekspresno.
Ponovno je asistent Šerić, a strijelac ovaj put Ibričić. Nakon toga domaćini se “raspadaju”. Kapetan Andrić najprije je sam izborio slobodan udarac, a onda i zabio 16-godišnjem Delaču fantastičnim udarcem. Za četvrti gol sve je napravio Gabrić - strijelac Bartolović samo je potvrdio veliku pobjedu.
U najneefikasnijoj utakmici dana Cibalia je na svom terenu pobijedila Varteks golom Barabana u 58. minuti.
Rijeka je na Kantridi ugostila Zadar. Prvo poluvrijeme strijelci su mirovali, no već nakon pet minuta u drugom dijelu Štrok je zabio za 1-0. Izjednačio je Župan u 61. minuti iz penala, no isti igrač promašio je drugi kazneni udarac u 81. minuti. I već u sljedećem napadu uslijedila je kazna. Ahmad Sharbini zabija za pobjedu 2-1.
U Šibeniku je Zec 'Panenkom' iz penala doveo svoju momčad u vodstvo u 52. minuti. Izjednačio je Smoje u 64. minuti i 1-1 je ostalo do kraja utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše