Obavijesti

Sport

Komentari 100

Hajduk ni treću utakmicu nije uspio pobijediti Zaprešićane...

Hajduk ni treću utakmicu nije uspio pobijediti Zaprešićane...
6

Inter je poveo protiv Hajduka u petoj minuti golom bivšeg igrača Lokomotive Jakova Puljića. Splićanima je bod donio Fran Tudor 13 minuta prije kraja utakmice u Zaprešiću

VIDEO

Inter i Hajduk otvorili su osmo kolo HNL-a remijem u Zaprešiću (1-1). Splićani u tri utakmice zaredom ne znaju za pobjedu protiv Zaprešičana. Na istom mjestu su remizirali lani u ožujku (0-0), dok je Inter dva mjeseca kasnije slavio na Poljudu 2-0.

Inter je poveo u praktički prvom izletu na Hajdukovu polovicu. Šarić je probio lijevu stranu i ubacio, Puljić je primio loptu na pet metara i zabio za vodstvo u 5. minuti. Nevjerojatno je kako su Hajdukovi stoperi gledali bivšeg igrača Lokomotive kako prima loptu na pet metara i zabija za vodstvo.

Kožulj je uzvratio iz slobodnjaka, ali lopta je otišla malo kraj stative Interovog golmana Čovića. Splićani su se preselili na Interovu polovicu, no nisu imali ideje. 

Stipica spašavao Hajduk

Zaprešićani su čekali svoju šansu i u nekoliko navrata u par poteza stigli su pred Hajdukov gol i zaprijetili. Prjetili su i Splićani, ali Inter je bio bliže 2-0. Blažević je nakon kontre išao sam na Stipicu koji je sjajnom intervencijom spasio gol.

Gosti su tražili penal nakon što je Bašić bio povučen u Interovom šesnaestercu, ali Bruno Marić nije ništa sudio.

"Viktorija" u nastavku

Bašić je u nastavku dobro tukao iz slobodnjaka, ali ta je lopta otišla preko gola. Pušnik je pokušao i s Ohandzom koji je zamijenio upravo Bašića. Splićani su dominirali, igrala se gotovo "viktorija" cijelo drugo poluvrijeme.

Najbolju šansu Hajduka u nastavku imao je Fran Tudor.

Išao je na golmana Intera, ali Čović je to dobro obranio. Samo dvije minute nakon toga Tudor je na popravnom zabio za 1-1. Kožulj je ubacio s desne strane, a Tudor je glavom poslao loptu iza Čovića u 77. minuti.

Uz to je i bespotrebno provocirao domaće navijače gestom ušutkivanja. 

Hajduk je na krilima izjednačenja još jače pritisnuo domaće, ali ostalo je 1- 1. 

Marijan Pušnik imao je dosta problema u pripremi utakmice. Lovre Kalinić vratio se s lakšom ozljedom nakon reprezentativne akcije s A momčadi dok su se Vlašić i Tudor otrovali hranom u Gruziji s mladom reprezentacijom. 

Vlašić nije bio u konkurenciji za utakmicu, a Tudor i Ohandza su ušli s klupe. Upravo je Fran Tudor bio Pušnikov džoker koji je Splićanima donio bod.

HNL, 8. kolo:

Inter - Hajduk 1-1 (Puljić 5 / Tudor 77)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku