Obavijesti

Sport

Komentari 126

Hajduk odlično najavio veliki derbi: Pobijedio u Koprivnici

Hajduk odlično najavio veliki derbi: Pobijedio u Koprivnici
8

Hajduk je na najbolji mogući način najavio veliki derbi s Dinamom sljedećeg vikenda. U Koprivnici su uz odličnu igru pobijedili S. Belupo 2-0 golovima Jonjića i Vukovića

VIDEO

Hajduk je odličnom igrom u 20. kolu Prve HNL pobijedio u Koprivnici Slaven Belupo 2-0.

Za Splićane nije moglo bolje početi. Poveli su već u 16. minuti. Nakon udarca iz kuta najviši je u šesnaestercu bio Jonjić koji glavom iz blizine pogađa za 1-0.

Slaven Belupo je prvu veliku priliku imao u 22. minuti, ali je udarac Dejana Glavice golman Hajduka Blažević odbio u korner.

U 41. minuti Hajduk je imao priliku povećati vodstvo, ali udarac Vršajevića je otišao pokraj vratnice.

Hajduk je od 49. minute osim rezultatske prednosti imao i igračku. Naime, zbog udaranja laktom Milovića isključen je igrač Belupa Igor  Bubnjić.

U 53. minuti Hajduk je zabio i drugi gol, ali on je poništen zbog zaleđa. Iz slobodnjaka je Vuković pogodio prečku, lopta se odbila, a Plazonić je zabio, međutim pomoćni sudac je signalizirao zaleđe.

Od 70. minute Hajduk je bio bez trenera Miše Krstičevića na klupi. Naime, on je prigovorio nakon žutog kartona Jonjiću, pa ga je sudac poslao na tribine.

Iako bez trenera Hajduk je zabio i drugi gol. Igrala se 82. minuta kada je nakon ubacivanja s desne strane Caktaš probao škaricama, ali je to napravio bez uspjeha. Lopta se odbila do Vukovića koji ju šalje u gol.

- Mi uvijek moramo igrati hajdučki, na pobjedu. Čestitam mojim igračima na dobroj igri i pobjedi koju posvećujem Draženu Mužiniću te ozlijeđenima Miloviću i Jonjiću - rekao je trener Hajduka Mišo Krstičević, a prenosi Koprivnica.net.

- Hajduk je zasluženo pobijedio, a od svojih igrača očekivao sam više trke i agresivnosti. No, nismo bili kompletni i to se osjetilo, pogotovo kad smo ostali s igračem manje. U sljedećoj utakmici s Interom moramo pobijediti - kazao je trener domaćina Roy Ferenčina.

Hajduk je ovom pobjedom došao na samo pet bodova zaostatka za Dinamom koji u nedjelju igra s Rijekom.

Sljedeći vikend na rasporedu je veliki derbi na Poljudu. U nedjelju u 18 sati igraju Hajduk i Dinamo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...