Obavijesti

Sport

Komentari 136

Klinci Hajduka napunili mrežu Slunja uoči derbija s Dinamom

Klinci Hajduka napunili mrežu Slunja uoči derbija s Dinamom
8

Hajduk je gostovao u Slunju u šesnaestini finala Kupa. Slavili su 'bijeli' 4-0 golovima Milovića i Kiša koji je bio dvostruki strijelac. Slunj je u prvom dijelu zabio autogol...

VIDEO

Mišo Krstičević na utakmici šesnaestine finala Kupa protiv Slunja dao je priliku igračima koji su dosad bili u drugom planu. Hajduk je istrčao bez Blaževića, Maloče, Vršajevića, Milića, Jozinovića, Radoševića, Vukovića... No "bijeli" nisu imali problema. 

Goran Milović, koji je dan uoči utakmice diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Splitu, zabio je prvi gol, baš onako, profesorski. Zabio je za Hajduk u prvom dijelu još i Tomislav Kiš, a Slunj je zabio i autogol.   

Hajduk je u drugom dijelu nastavio pritiskati domaćine. To je rezultirao još jednim golom. Mladi Tomislav Kiš bio je jedan od najboljih na terenu i svojim drugim golom zaključio je utakmicu. Hajduk 

Hajduk je igrao dobro, dopadljivo i agresivno. Nisu "bijeli" dopustili iznenađenje uoči subotnjeg derbija na Maksimiru. Prošli su u osminu finala Kupa neokrznuti kroz Slunj, kao i Dinamo koji je dan ranije slavio 3-0 u Vrsaru.

Kup, šesnaestina finala:

Slunj - Hajduk 0:4 (Milović 27', Kiš 29', 67', Barić 35' (a.g))

Live:

1' Počela je utakmica u Slunju.

27' Hajduk je poveo! Goran Milović zabio je glavom sa sedam metara za 1-0. Inače, Milović je dan uoči utakmice diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Splitu. Nije imao vremena za slavlje jer je morao na utakmicu u Slunj.

29' "Bijeli"vode 2-0. Ovoga puta strijelac je bio Kiš koji je zabio na dodavanje Caktaša. Hajduk je bio bolji u prvih pola sata i zasluženo vodi u Slunju.

35' Opet gol za Hajduk! Ovoga puta Slunj je zabio autogol. Nesretnik je bio Barić koji je ugurao loptu u vlastitu mrežu.

45' Gotovo prvo poluvrijeme. Sudac je poslao igrače u svlačionicu. Hajduk u prvom dijelu 1/16 finala Kupa Hrvatske vodi u Slunju protiv istoimenog niželigaša 3-0. Dva je gola zabio Milović, a jedan Kiš. 

46' Počelo je drugo poluvrijeme.

67' Hajduk ima 4-0! Splićani su povećali vodstvo. Kiš je zabio drugi gol na utakmici za 4-0 Hajduka u Slunju.

90' Gotova utakmica. Hajduk je bez većih problema odradio gostovanje u Slunju pobijedivši 4-0. Dobra je to uvertira uoči subotnjeg derbija protiv Dinama na Maksimiru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi