Obavijesti

Sport

Komentari 5

Hajduk protiv Istre koja ih je izbacila, Split dočekuje Rijeku

Hajduk protiv Istre koja ih je izbacila, Split dočekuje Rijeku
1

Hajduk u Puli gostuje protiv Istre. Hajdukov trener Goran Vučević najavljuje pobjedu. S druge strane, Split dočekuje Rijeku. Scoria na klupi Riječana najavljuje tri boda

VIDEO

Nakon prošlotjednog, dvostrukog ¨splitsko – zagrebačkog¨ ogleda u kojem su snage odmjerili Split i Dinamo, te Lokomotiva i Hajduk, ovog vikenda igra se dvostruki ¨splitsko – sjevernojadranski¨ dvoboj. Hajduk će u Pulu u goste Istri, dok Rijeka dolazi u Park mladeži. 

- Većina igrača imala je tri dana odmora, svježi su i spremni za tešku utakmicu koja nas očekuje. Istra nas je izbacila u Kupu, čeka nas težak teren i napaljen protivnik koji se bori za opstanak, no mi smo favoriti i tri boda su imperativ, bez obzira što ne mogu računati na ozlijeđene Subašića i Čopa, a u pitanju je i nastup Jurice Buljata, koji ima obiteljskih problema – rekao je Goran Vučević. 

Kup pobjedu Istre u Poljudu Vučević nije gledao, no ipak tvrdi kako je dobro ¨snimio¨ protivnika.

Imaju dobru postavu, ne toliko široku klupu, izvrsnog trenera koji je već lani s njima napravio dobar rezultat. 

- Sigurno je da će Istra igrati zatvoreno i pokušavati nas ugroziti iz kontra napada, no igrati će onoliko koliko im mi to dozvolimo - dodao je. 

Na golu Hajduka trebao bi stajati Božidar Radošević, kome Istra kao da je suđena. Branio je u obje utakmice na Poljudu, u prvom kolu, kada je Hajduk pobijedio 6:1, kao i nedavno u Kupu, kada je slavila Istra 1:0. 

- Ovoga puta neće biti iznenađenja, siguran sam kako ćemo se vratiti iz Pule s bodovima – kaže Radošević, koji je u šest nastupa u ovoj sezoni pokazao kako Hajduk ne treba strahovati ako Subašić ode u inozemstvo. 


Split traži podmirenje dugova

Unatoč porazu od Dinama, u Parku mladeži nema tuge, svi su fokusirani na novi derbi, gostovanje Rijeke. 

- Oni su nam dužnici, pobijedili su nas u prvom kolu 1:0 a jedini gol dali smo sami sebi. Sad je red da nam uzvrate na isti način – šali se dobro raspoloženi Katalinić, koji je na konstataciju novinara, kako Scoria najavljuje da u Split dolazi po pobjedu, odgovorio: 

- Čini se mani da vama fali naslov za sutra kad me takve stvari pitate. Ima se svatko pravo nadati, pa tako i Scoria, ali mi smo u puno boljoj formi nego oni i bodovi ostaju u Splitu.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'