Obavijesti

Sport

Komentari 140

Krstičević nakon remija protiv Zeline: Zadovoljan sam igrom

Krstičević nakon remija protiv Zeline: Zadovoljan sam igrom
9

Hajduk je odigrao 1-1 u Zelini u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa. 'Bili' su promašivali, a domaćin zabio iz prve i zadnje prilike za možda i najveći uspjeh u povijesti kluba

VIDEO

Igramo s drugoligašem, ali respektiramo ih kao da su Dinamo, rekao je uoči utakmice Mišo Krstičević.

Nije lagao, na teren je poslao najboljih 11 iako ih u nedjelju čeka derbi HNL-a protiv Rijeke na Poljudu. No, Zelina je u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa izvukla remi. Mnogi su očekivali da će sve biti riješeno već u 90 minuta, ali ipak će odlučiti uzvrat na Poljudu. 

Hajduk je bio dominantan, a do gola u 29. minuti stvorili su nekoliko prilika. Triput su bili sami pred golmanom domaćina, a pogodili su i prečku. Vršajević je ipak nekako pronašao put do mreže. Prvi udarac na utakmici Zelina je uputila tek pred kraj poluvremena.

U nastavku je splitska momčad furiozno krenula, opet imala nekoliko čistih šansi, ali golman Kranjčec je spašavao. Kako to obično biva, kažnjeni su za promašaje. Slobodan udarac s 18 metara savršeno je pogodio Fuček u 56. minuti. Bila je to prva i posljednja prilika za Zelinu, njima dovoljno. Teren se dodatno pogoršao, 'bili' pali u tempu pa je ostalo 1-1. 

- Zagreb smo uspjeli dobiti, s Hajdukom smo remizirali, ali ovaj rezultat mi je mnogo draži. Ipak je Zagreb moj bivši klub - rekao je trener Zeline Dražen Biškup i dodao:

- Dečke nisam ništa posebno motivirao u svlačionici na poluvremenu. Ipak je ovo Hajduk. Za njih ne treba poseban motiv. Nije bilo Ćirine galvanizacije, ali bilo je moje, ha, ha, ha. 

Josip Fuček zabio je golčinu iz slobodnjaka.

- Ovo mi je zasigurno najljepši gol u karijeri. Ne zabija se Hajduku svaki dan. Dok sam se namještao za slobodnjak, kroz glavu mi je prošla utakmica protiv Imotskog kad sam zabio isti ovakav gol - rekao je Fuček.

Pokazalo se kako je Zelina teško osvojiv teren, ove sezone tamo nisu izgubili niti jednu utakmicu pa 2500 navijača, koliko ih se skupilo, može slaviti jedan od najvećih uspjeha u povijesti kluba. Barem do uzvratne utakmice 12. prosinca.

- Nisam zadovoljan rezultatom. Ali zadovoljan sam igrom. Budimo realni, ali bili smo puno bolji. Napravili smo pet, šest stopostonih šansi i bez straha vraćamo se kući. Uvjeren sam u naš prolaz - rekao je trener Hajduka Mišo Krstičević nakon utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima