Obavijesti

Sport

Komentari 95

Hajduk: Svak mi se ruga da si uteka; Dinamo: Krivo je more!

Hajduk: Svak mi se ruga da si uteka; Dinamo: Krivo je more!
1

Administratori društvenih mreža Dinama i Hajduka podgrijavaju atmosferu uoči derbija u srijedu u 19 sati. Hajdukovci se žale zbog kasnog slanja žalbe HNS-u za Bjelicu, a dinamovci ukazuju na superiornost na terenu

VIDEO

Za razliku od nekih ranijih vremena i ranijih derbija, kad su se dva najveća rivala častila uvredama, ove je godine podbadanje suptilnije i ne prelazi granicu dobrog ukusa. Neusporedivo je to s vremenima kad je na Maksimiru Niku Kranjčara dočekao ogroman transparent "svinjo debela" i "tovarske svinje, vrijeme je za kolinje", a dinamovce na Poljudu "maksimirski zoo, Chago, Etto, Da Silva".

Pokretanje videa...

01:01

Zasad sve ostaje u granicama dobrog ukusa s tim da se Hajduk, naravno, referira na ono što ga najviše boli i sve ono što je Zdravko Mamić značio u Dinamu i hrvatskom nogometu i prošlosti, a Dinamo u prvi plan ističe rezultate u zadnjih 15-ak godina.

Prva Hajdukova objava odnosila se na Dinamovo rastezljivo tumačenje propisa jer su žalbu za kaznu za trenera Nenada Bjelicu ubacili u poštu u Okučanima da bi stigla iza roka za kojega bi se sastala žalbena komisija. Objavili su pjesmu Magazina "Piši mi" želeći poručiti kako to nije bilo baš fer.

[LAŽI I MENI...] Koliko često pišete pisma? ✍️📩 Mi vam pišemo da dođete u srijedu na Poljud...➡️ 19 sati 🏳️🏳️🏳️

Objavljuje HNK Hajduk SplitPonedjeljak, 2. ožujka 2020.

Dinamo je uzvratio tako što je pustio pjesmu "Zeko i potočić", istu onu pjesmu koju su navijači Hajduka pjevali 2005. godine, nakon što je Hajduk osvojio naslov, a Zeko (Velimir Zajec), tada sportski direktor Dinama, "plakao nad smrznutim potočićem" zbog igranja "lige za bedaka".

[UPUTE NAVIJAČIMA] Svi koji putujete u Split na utakmicu toplo se odjenite obzirom na -14°C s tendencijom daljnjeg padanja temperature u večernjim satima! ❄❄❄

Objavljuje GNK Dinamo ZagrebPonedjeljak, 2. ožujka 2020.

"Svi koji putujete u Split na utakmicu toplo se odjenite obzirom na -14°C s tendencijom daljnjeg padanja temperature u večernjim satima!", napisali su iz Dinama, a treba li uopće spomenuti da je 14 bodova razlike na ljestvici između dva najveća hrvatska kluba.

Jutros je Hajduk ponovno prebacio lopticu u Maksimir objavom pjesme Vice Vukova "Pismo ćali", istaknuvši stih "Svak mi se ruga da si uteka...". Naravno, referirajući se na Zdravka Mamića, bjegunca pred hrvatskim pravosuđem koji i dalje sve važne poteze u Dinamu, što u Maksimiru nitko i ne krije.

Svak mi se ruga da si uteka...#samohajduk Svi na derbi!

Objavljuje HNK Hajduk SplitUtorak, 3. ožujka 2020.

A Dinamo je uzvratio objavom videa iz derbija 2014., kad je Dinamo okrenuo 0-2 u 3-2 u sudačkoj nadoknadi na Poljudu uz poruke koje aludiraju na Hajdukove pritužbe oko suđenja "Krivo je more! Je l' moguće da netko me sabotira?".

Je l’ moguće da Da netko me sabotira? 😱 Vidimo se u srijedu na utakmici! 😘💙

Objavljuje GNK Dinamo ZagrebUtorak, 3. ožujka 2020.

Svakako je jednim ili drugim navijačima simpatičnije ono što objavi klub za koji navijaju, tako i treba biti, a mi se nadamo da će ova zabava za široke narodne mase ostati u granicama sportskog rivalstva te da neće prijeći granicu vrijeđanja. Naravno, i da će jedna i druga momčad na terenu u srijedu pokazati da su maštovitiji i bolji od objava kojima zabavljaju navijače u zadnja dva dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom