Obavijesti

Sport

Komentari 13

Hajduk u problemima: Andrić na operaciju i propušta sezonu

Hajduk u problemima: Andrić na operaciju i propušta sezonu
1

Andrića zglob muči već duže vrijeme, nažalost stanje se ne popravlja i bit će nužan operativni zahvat, najvjerojatnije će Andrić to obaviti u Njemačkoj, rekao je Vučević

VIDEO

Nakon odlaska Ibričića, vjerojatnog odlaska Strinića te izostanka Čopa i Marijana Buljata, koji neće na pripreme jer se tek oporavljaju od operacije krajnika, odnosno loma noge, s popisa Hajdukovih putnika na pripreme u Antalyu otpao je i kapetan Srđan Andrić. 

- Andrića zglob muči već duže vrijeme, nažalost stanje se ne popravlja i bit će nužan operativni zahvat, najvjerojatnije će Andrić to obaviti u Njemačkoj - rekao je Vučević, ne želeći ulaziti u prognoze. 

No kako ih na proljeće čeka svega 12 utakmica, izvjesno je kako je polusezona za Andrića završena. S obzirom na brojne izostanke i činjenicu da Hajduk još nikoga nije doveo, jasno je kako 'bili' u pripreme ulaze znatno slabiji nego nakon završetka polusezone.

-Volio bih da se pojačamo, ali učinit ću sve s igračkim kadrom koji imam na raspolaganju. Treba vidjeti, ukoliko ovako ostane, koliko su zahtjevi pred nas postavljeni realni, i treba ih revidirati, a ne tražiti tko zna što - rekao je Vučević.

Glasnogovornik kluba Nikica Vukašin otkrio je kako je Ivica Matković izabran za voditelja omladinske škole te najavio nastavak razgovora s Križancem tijekom današnjeg dana i još uvijek je moguće da nekadašnji stoper Zenita i hrvatske reprezetacije otputuje u Tursku.

- Križanac je neupitno velika igračka veličina i lider kakvoga mi nemamo u momčadi. Ja visoko dižem ruku za njega i meni bi njegovo dovođenje jako puno značilo - kaže Vučević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta
Realovci ujedinjeni: 'Taj igrač mora ostati igrati još godinama'
NAJ-POTEZ UTAKMICE

Realovci ujedinjeni: 'Taj igrač mora ostati igrati još godinama'

Toni Kroos krasnom je asistencijom omogućio Viniciusu da zabije vodeći gol kod Bayerna. Trener Carlo Ancelotti ističe: Bellingham je imao grčeve, imam jake adute na klupi (Modrića, op.a.) i moram ih iskoristiti