Obavijesti

Sport

Komentari 237

Nastavlja se Hajdukova kriza, Hitna je odvela golmana Zadra

Nastavlja se Hajdukova kriza, Hitna je odvela golmana Zadra
8

Nakon Mikanovićeva gola je golmanu Zadra Matkoviću trebala liječnička pomoć, a morala je intervenirati i Hitna pomoć koja ga je nakon 10 minuta odvela u bolnicu

VIDEO

Već točno mjesec dana traje Hajdukova kriza, od slavlja nad Istrom nisu pobijedili niti 4. utakmicu zaredom, a večeras mogu biti sretni što su uzeli i bod na Stanovima! Zadar je bio znatno bolji protivnik i neće biti zadovoljni sa samo 1-1 u posljednjoj utakmici 19. kola HNL-a.

Splićani su poveli već u 5. minuti. Imali su slobodan udarac, a golman Matković izbio je nabačaj Bukve i pritom 'pokupio' Iluridzea. Matković se odmah ustao, ali nije stigao reagirati na Mikanovićev udarac 'iz prve' s 20 metara.

Nakon gola je golmanu ipak trebala liječnička pomoć jer se i sam ozlijedio pri sudaru s Gruzijcem. Morala je intervenirati i Hitna pomoć koja ga je nakon 10 minuta odvela u bolnicu. Navodno je slomio rebra. Domaći su se bunili jer su smatrali da je bio prekršaj, ali sudac nije promijenio svoju odluku.

Od vodstva pa do kraja susreta, igrala je samo jedna momčad, domaća, a apsolutni junak je golman 'bilih'.

Čak triput su Zadrani sami izlazili pred Kalinića, ali je Lovre branio ili su domaći igrači bli neprecizni. Dominaciju je nakratko prekinuo Kouassi, ali je promašio zicera sa sedam metara.

Nastavak je bio znatno siromašniji, a Hrgoviću se osmjehnula sreća. Nakon stative, u 75. minuti je pogodio mrežu. Lijepo je naciljao s ruba kaznenog prostora u bliži kut.

Nikad nisam vidio ovako blijedi Hajduk

Pred sam kraj su opet čiste šanse imali Tadić i Begonja te Kiš s druge strane, ali golmani su bili spretniji.

- Bili smo bliži pobjedi, ali budimo realni, nije ovo plod naše dobre igre, ovo je ipak rezultat onoga što se događalo u Maksimiru. Nikad nisam vidio ovako blijedi Hajduk, koji ovako malo trči – kazao je nakon utakmice zadovoljni Reno Sinovčić, vanjski suradnik.

Igor Tudor itekako se mora zamisliti, nakon 'petice' na Maksimiru, danas su uzeli samo bod uz jako slabu igru. Brine i zaostatak, 'modri' imaju tri boda više, ali i utakmicu manje.

Zadar pak može slaviti, prekinuli su niz od tri poraza i prvi put ove sezone uzeli bod 'bilima'. Također, pokazalo se da je ispravan potez bio odbijanje ostavke trenera Ferde Milina.

U posljednjem jesenskom kolu za vikend Hajduk na Poljudu iščekuje dvoboj s Rijekom, Jadranski derbi, a Zadrani gostuju kod Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 237
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'