Obavijesti

Sport

Komentari 79

Torcida: Nema kompromisa, u nedjelju svi dolazimo na Istok!

Torcida: Nema kompromisa, u nedjelju svi dolazimo na Istok!
2

'Imali smo obvezu osigurati vaučere za nedjeljnu utakmicu Dinamo-Hajduk. Primili smo tijekom ovog tjedna ukupno 14 zahtjeva i danas ih službeno proslijedili Dinamu'

VIDEO

Dok je Zdravko Mamić na konferenciji za medije najavio ukidanje vaučera za nedjeljni derbi Dinama i Hajduka, iz splitskog kluba su se oglasili kako su zbog vaučerizacije napravili ono što je sukladno propisima o gostujućim navijačima.

"Nacionalni odbor za borbu protiv nasilja u sportu Hajduku je (kao i svim ostalim prvoligašima) uveo obvezu vaučera za gostujuće navijače. Imali smo obvezu osigurati ih i za nedjeljnu utakmicu Dinamo Zagreb - Hajduk. Primili smo tijekom ovog tjedna ukupno 14 zahtjeva i danas ih službeno proslijedili Dinamu Zagreb. Baš kao što su i tražili.

Još nismo dobili nikakvu novu odluku Nacionalnog odbora za borbu protiv nasilja u sportu.

Poštujući zaključak navedenog Nacionalnog odbora, danas smo objavili i poziv za predaju vaučera za utakmicu Hrvatskog kupa što će se između Dinama iz Zagreba i Hajduka igrati u srijedu u Maksimiru.

Hajduk"

Priopćenje je poslala i Torcida, koja unatoč otvaranju Juga za sve Hajdukove navijače, kako je najavio Zdravko Mamić, ipak stiže na Istok gdje će utakmicu gledati u društvu Dinamovih navijača. Njihovo priopćenje donosimo u cijelosti.

Torcida stiže na Istok!

Nakon što nas već danima i tjednima uvjeravaju kako su odredbe o "vaucherima" i dolasku gostujućih navijača na tribine odluka Vlade RH i zakon koji moramo svi poštovati, danas su maske pale, a i slijepi su valjda progledali.

Mamić je odluku donio, Mamić je odluku privremeno poništio. Sve ostalo je laž koju Vam uredno serviraju cijelo ovo vrijeme.

Obavještavamo sve navijače Hajduka da će pripadnici Torcide nastaviti kupovati karte za istok Maksimira. Ne pristajemo na nikakve kompromise, sve dok se u potpunosti ne izbace neustavne i nezakonite odredbe o "vaucherima" za sve utakmice Hrvatske nogometne lige.

Štoviše, KN Torcida već neko vrijeme priprema pokretanje postupka pred Ustavnim sudom Republike Hrvatske radi ocjene ustavnosti i zakonitosti nekoliko odluka HNS-a. Sljedeći tjedan ćemo poslati materijale Ustavnom sudu i pozvati sve navijače da naprave isto, te zatrpamo Ustavni sud materijalima koje neće moći ignorirati.

Močvaru hrvatskog nogometa isušit će snaga navijačkog pokreta!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače