Obavijesti

Sport

Komentari 23

Hajdukovo pojačanje iz sjene! 'Nagazit' će nespremne igrače

Hajdukovo pojačanje iz sjene! 'Nagazit' će nespremne igrače
1

Fizička sprema jedan je od problema 'bilih' što je detektirao i HRT-ov stručni analitičar Joško Jeličić. U emisiji 'Stadion' govorio je o tome, a klub je planski reagirao i doveo Talijana Febbrarija

VIDEO

Talijanski stručnjak za fizičku pripremu igrača Luigi Febbrari vratio se u splitski Hajduk. Stožer novog trenera Željka Kopića pojačan je dolaskom iskusnog kondicijskog trenera Luigija Febbrarija koji će imati funkciju koordinatora svih kondicijskih trenera u klubu, piše hajduk.hr

On je prije sedam godina bio u stožeru talijanskog trenera Edoarda Reje koji je tada vodio Hajduk, a u bogatoj karijeri već je radio u poznatim talijanskim prvoligašima poput Lazija, Rome, Atalante i Napolija.

Febbrari je već desetak dana u Splitu i već je pratio neke Hajdukove treninge, a sada se konačno priključio stožeru novog trenera Željka Kopića.

Fizička sprema jedan je od problema 'bilih' što je detektirao i HRT-ov stručni analitičar Joško Jeličić. U emisiji 'Stadion' u ponedjeljak navečer govorio je o tome kako Hajduk ne izgleda fizički najbolje i da je to jedan od minusa priprema Joana Carrilla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Po njegovom mišljenju, čini se da su Splićani tempirali formu za europske oglede gdje su izgledali sjajno, no poslije ispadanja od Evertona sve je krenulo nizbrdo.

Uz to, Kopićev nogomet inzistira na sjajnoj kondiciji jer bivši trener Slaven Belupa inzistira na presingu što je Hajduk i igrao u Puli protiv Istre 1961 u nedjelju.

Na poluvrijeme su otišli uz 3-0 vodstvo da bi kasnije uslijedio pad igre uzrokovan velikom potrošnjom. Kopić i uprava odmah su zasukali rukave te angažirali provjereno ime pa će Talijan na skorašnjim zimskim pripremama dobro 'nagaziti' igrače trenutno druge momčadi HNL-a.

Za individualni rad zadužen će biti kondicijski trener Ivo Katušić koji ima iskustvo rada u RNK Splitu, a kao kondicijski trener radio je još u Azerbajdžanu i Gruziji te individualno s brojnim nogometašima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića