Obavijesti

Sport

Komentari 14

Hanescu je pljunuo prema navijačima pa predao meč

Hanescu je pljunuo prema navijačima pa predao meč
5

Netko je Hanescuu nešto dobacio s tribina. Ne znamo što. Nakon toga tenisač je pljunuo prema navijačima, potvrdio je glasnogovornik turnira

VIDEO

Rumunjski tenisač Victor Hanescu predao je u petak Nijemcu Danielu Brandsu meč trećeg kola Wimbledona zbog navodne ozljede noge. Rumunj je u tom dvoboju izgubio prednost od 2-0 u setovima, a predao je kod 3-0 u petom setu za Nijemca. Hanescu je predao meč sasvim naglo, ostavivši suca i suparnika zbunjene, a sve je uslijedilo nakon obračuna s dijelom navijača na tribinama koji su navijali za Nijemca. Pri rezultatu 2-0 za Brandsa, prije početka svog servis-gema, Rumunj je pljunuo u pravcu njemačkih navijača, što su televizijske kamere jasno zabilježile. Sudac nije vidio taj ispad i Hanescu je nastavio servirati, namjerno radeći dvostruke servis-pogreške i prijestupe. Između te serije namjerno promašivanih servisa Hanescu je još nekoliko puta opsovao u smjeru navijača pa ga je sudac opomenuo. Na kraju je predao meč. Sudac mu nije pružio ruku.
- Netko je Hanescuu nešto dobacio s tribina. Ne znamo što. Nakon toga tenisač je pljunuo u smjeru tog dijela navijača. Nakon toga je, čini se, namjerno griješio pri servisima. Također je psovao u smjeru istih ljudi na tribinama.. Službeno se povukao zbog ozljede, a Sudačka komisija pokrenula je istragu o događaju - izjavio je glasnogovornik turnira. Prema pravilima Grand Slam turnira, Hanescuu prijeti kazna od 10.000$ za nesportsko ponašanje.
Ranije prije toga policija je zbog narušavanja javnog reda i mira tijekom istog meča s tribina izvela četiri navijača-izgrednika, privevši ih u mjesnu policijsku postaju. Taj događaj, potvrđeno je, nema veze s Hanescuovim incidentom.
Poprište svih tih nemilih scena bio je teren broj 18, mjesto legendarnog meča prvog kola Amerikanca Johna Isnera i Francuza Nicolasa Mahuta, koji je se igrao u rekordna 163 gema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti