Sport

Komentari 10

Hardena pretresla policija na ulici zbog trave, nije ga uhitila

Hardena pretresla policija na ulici zbog trave, nije ga uhitila

Na snimci koja kruži internetom vidi se kako policajci prekopavaju džepove poznatog košarkaša, dok on govori: "Ne razumijem". Policija je u autu pronašla 20 grama ilegalne supstance

Za Jamesa Hardena i njegove Brooklyn Netse sezone je završila pa se kao i većina NBA zvijezda nalazi na godišnjem odmoru. Ovog je puta kao jednu od svojih destinacija izabrao Pariz gdje je prisustvovao Tjednu mode, a veselje Hardena i društva 'pokvarili' su francuski policajci.

Dok je on bio na cesti, policajci su zbog mirisa marihuane zaistavili automobil kojem je prilazio.

Košarkaša je policija pretresla na ulici, a francuski mediji pišu kako je Harden ubrzo pušten, no da su dvije osobe odvedene u policijsku postaju. Jedna je Lil Jones u čijem je društvu, zajedno s Kanyeom Westom, Harden viđen u Parizu.

Na snimci koja kruži internetom vidi se kako policajci prekopavaju džepove poznatog košarkaša, dok on govori: "Ne razumijem".

Lil Babyja, pravog imena Dominique Jones, su uhitili zbog posjedovanja droga, potvrdili su iz gradskog ureda tužitelja za ESPN. Također su potvrdili da je još jedna osoba uhićena, bez da su otkrili njezin identitet. 

Francuski mediji pišu da je policija pronašla u autu 20 grama kanabisa, psihoaktivne supstance koja je zabranjena u Francuskoj.

Harden je, inače, nakon devet sezone napustio Houston Rocketse  nakon čega je s Netsima došao do polufinala Istočne konferencije gdje su ih izbacili Milwaukee Bucksi pa će fenomenalni košarkaš ipak morati još čekati za svoj prvi NBA prsten.

Najčitaniji članci