Obavijesti

Sport

Komentari 4

Harry: Bio je penal na Luki, ne znam koja je uloga petog suca

Harry: Bio je penal na Luki, ne znam koja je uloga petog suca
1

To je definitivno bio prekršaj za penal. Nekad vam ih sviraju, nekad ne. U takvim se situacijama zapitam koja je točno uloga suca iza gola, obrušio se Harry na suce

VIDEO

Pacerski gol kojega je primio Heurelho Gomes u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Real Madrida u Tottenhamovom 1-0 porazu, Harry Redknapp nije želio strovaliti na dušu svom brazilskom čuvaru mreže.

Cristiano Ronaldo je u 50. minuti pucao s 30-ak metara, ne posebno jako, ali Gomesu je lopta nekako prešla preko ruke i otkotrljala se u gol za konačnih 1-0. Ronaldo je tako, ni kriv ni dužan, ubilježio šesti ovosezonski pogodak u Ligi prvaka, a ukupno 40. u svim službenim utakmicama, a njegova je momčad izborila polufinale natjecanja s ukupnih 5-0.

- Pogriješio je, bio je to razočaravajuće primljen gol, ali ne namjeravam kriviti golmana koji je za mene, od kada sam preuzeo ovaj posao, napravio sjajne stvari - kazao je Redknapp koji smatra da je njegova momčad u više navrata oštećena, a posebice ne sviranjem penala nakon prekršaja Xabija Alonsa nad Lukom Modrićem.

- To je definitivno bio prekršaj za penal. Nekad vam ih sviraju, nekad ne. Ipak, u takvim se situacijama zapitam koja je točno uloga suca iza gola - dodao je menadžer Spursa zaključivši kako smatra da će Ligu prvaka osvojiti Barcelona, "najbolja momčad koju je u posljednjih 30 godina vidio".

Utakmicu je prokomentirao i Gomes:

- Pogriješio sam, no, premda smo igrali dobro, ne smatram da je moj potez bio ključan u našoj eliminaciji iz Lige prvaka. Nismo izgledali kao da ćemo postići četiri gola.

Gareth Bale je dodao:

- Sad kada nas više nema u Ligi prvaka morat ćemo se okrenuti Premierligi. Znam da možemo ponovno do četvrtog mjesta. Očekivali smo da će teško biti nadoknaditi 4-0 poraz iz prve utakmice i da će Real učiniti sve da zadrži loptu u svojim nogama. Imali smo svoje šanse, nekoliko diskutablinih penala, no mislim da u konačnici možemo biti zadovoljni napravljenim u Ligi prvaka. Ljudi nisu mislili da ćemo se i kvalificirati u nju, pa imamo pravo osjećati se ponosnima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače
Parižani gađali stative i prečke, a Borussia zabila i tako prošla u svoje treće finale Lige prvaka!
PSG - BORUSSIA 0-1

Parižani gađali stative i prečke, a Borussia zabila i tako prošla u svoje treće finale Lige prvaka!

Parižani su u prvom poluvremenu 'pleli mrežu', ali nisu uspjeli zabiti gol te ih je za to stigla kazna u nastavku. Probudili su se domaći nogometaši i napadali, ali sve su lopte završile na okviru, a ne u mreži