Obavijesti

Sport

Komentari 140

Hazard u Chelseaju: Izabrao sam London kad su osvojili LP

Hazard u Chelseaju: Izabrao sam London kad su osvojili LP
1

Chelsea se brže bolje pohvalio kako je njihovo novo pojačanje 21- godišnji Eden Hazard koji je stigao iz Lillea. Četvrti je to Belgijac koji je stigao na Stamford Bridge

VIDEO

"S ponosom možemo objaviti da je FC Chelsea dogovorio transfer Edena Hazarda iz Lillea na Stamford Bridge. Danas je nogometaš uspješno prošao liječnički pregled. Priključit će se momčadi na startu ljetnih priprema početkom srpnja", priopćili su iz kluba dodavši da je Belgijac drugo ovoljetno pojačanje europskih prvaka: ranije je ugovor potpisao igrač sličnih karakteristika - Nijemac Marko Marin.

Hazarda je ugovor vezivao za Lille sve do 2015. godine, ali činjenica da je Chelsea ove godine osvojio LIgu prvaka bio mu je veliki motiv da ode iz francuskog kluba.

Za službene je internetske stranice londonskog kluba Hazard izjavio:

- Oduševljen sam što sam stigao u klub poput Chelseaja. Jedva čekam svoj prvi radni dan.

Oduševljenje transferom mladi igrač nije skrivao ni u razgovoru za Francuski radio. Hazard je otkrio i kako je izabrao Chelsea umjesto Uniteda jer su mlađa momčad s više potencijala i mogu više napredovati.

- Kad su osvojili Ligu prvaka, rekao sam sebi: Zašto ne Chelsea? - izjavio je Hazard dodavši:

- U Barceloni ili Realu bilo bi mi se teže probiti u momčad. Znam da ću, budem li dobro radio na treninzima, u Chelseaju imati minutažu.

Nakon Lukakua, Curtoisa i Kevina de Bruynea 21- godišnji veznjak bit će četvrti Blegijac koji je stigao na Stamford Bridge.

U francuski je Lille Hazard stigao 2005. godine iz belgijskog Tubizea. Pretprošle je sezone klubu pomogao doći do dvostruke krune, dok je prošle u 48 nastupa skupio 21 gola i 18 asistencija.

Za reprezentaciju je Hazard debitirao kao 17-godišnjak protiv Luksemburga u studenom 2008. godine. Dosad je već skupio 28 nastupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...