Obavijesti

Sport

Komentari 19

Head otkazao Bernardu Tomiću kojem je tenis postao dosadan

Head otkazao Bernardu Tomiću kojem je tenis postao dosadan
1

Nije Tomić ostao samo bez sponzora. U meču protiv Zvereva pozvao je fizioterapeuta iako nije bio ozlijeđen, a napravio je to kako bi izbacio njemačkog igrača iz takta. Dobio je 15.000 dolara kazne

VIDEO

Izuzetno smo razočarani izjavama koje je dao u Wimbledonu. Njegovo mišljenje ni u kojem smislu ne odražava naš odnos prema tenisu, našu strast, profesionalni odnos i poštovanje prema igri. Zato raskidamo suradnju, objavio je Head.

- Iskreno, bilo mi je dosadno na terenu. Ne znam zašto, ali uopće me ne zanima hoću li osvojiti trofej ili ispasti u prvom ili i četvrtom kolu. Igrat ću još deset godina i znam da nakon završetka karijere neću morati ništa raditi - komentar je zbog kojeg je Australskog Hrvata Bernarda Tomića (24) napustio jedan od najprestižnijih proizvođača sportske opreme.

Nije Tomić ostao samo bez sponzora. U meču protiv Mische Zvereva pozvao je fizioterapeuta iako nije bio ozlijeđen, a napravio je to kako bi izbacio njemačkog igrača iz takta. Zbog toga su ga kaznili s 15.000 dolara.

Bernard Tomić rodio se u Stuttgartu kao dijete Hrvata Ivice i Bošnjakinje Adise. Nastupa za Australiju koju redovito sramoti ponašanjem koje je sve samo ne sportsko. Prošle godine izgubio je od Fabija Fogninija, a u jednom trenutku okrenuo je reket i drškom pokušao vratiti udarac. 

- Baš me briga za tu meč-loptu. Bi li vas bilo briga da imate 23 godne i da vrijedite preko 10 milijuna dolara? - odgovorio je Tomić australskom novinaru.

 

Ove godine igrao je u Delray Beachu, nezainteresirano je stajao na terenu i namjerno slao loptice van. U Acapulcu je predao meč jer mu je bilo vruće. Temperatura je bila 27 stupnjeva, previše za dečka koji je odrastao na obali Australije gdje temperature u siječnju i veljači prelaze 39 i 40 stupnjeva.

Bacao kovanice pred sutkinju pa ga kaznili

Ruski tenisač Danil Medvjedev dobio je kazu od 14,500 dolara jer je nakon poraza od Belgikca Rubena Bemelmansa, nezadovoljan suđenjem, prvo raspravljao, a zatim je bacao novčiće pred sutkinju u znak protesta.

 

- Prema mojem mišljenju, ona je htjela da izgubim meč. Pet odluka je promijenila na moju štetu, a nula na njegovu - kazao je mladi tenisač koji se kasnije ispričao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union