Obavijesti

Sport

Komentari 23

Hećimović prije utakmice sa Srbima odjurio 
na ručak u Liku

Nisam dugo bio u Perušiću i kad sam već u Hrvatskoj, morao sam iskoristiti priliku za posjet obitelji, dodao je Hećimović. Večeras igraju protiv Srbije u 20.15 sati

VIDEO

Poznajem malo hrvatsku povijest. Poznajem i sportsko rivalstvo sa Srbijom. Baš me zanima kako će biti u petak na tribinama, rekao je hrvatski izbornik Don MacLean.

Večerašnja utakmica protiv Srbije (20.15), ali i subotnja protiv Belgije, za Hrvatsku su odlučujuće u borbi za viši rang, za treći razred svjetskog hokeja. Organizatori očekuju da će se na tribinama Ledene dvorane skupiti 4000 navijača.

- Igrao sam protiv Srbije u rujnu prošle godine u kvalifikacijama za OI. Nisam znao kakvo je ozračje kad Hrvatska i Srbija igraju hokejašku utakmicu. Dečki su mi rekli da hokej nije nogomet i da je to obična utakmica. Tako je u rujnu i bilo - rekao je Hećimović, koji je dan prije dvoboja sa Srbijom otišao k rodbini u Liku na ručak.

- Nisam dugo bio u Perušiću i kad sam već u Hrvatskoj, morao sam iskoristiti priliku za posjet obitelji - dodao je Hećimović.

U rujnu je Hrvatska pobijedila 6-2. Večeras u Domu sportova svi očekuju isti scenarij.

- Važna je pobjeda i prolazak u viši razred, no Srbija ipak nije samo obična utakmica. Nikako ne bih volio izgubiti od njih. Nikako - istaknuo je Hećimović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače