Obavijesti

Sport

Komentari 17

Heynckes: U Bundesligi sam sve napravio, nemam izazova

Heynckes: U Bundesligi sam sve napravio, nemam izazova
4

Čekajući dva finala, Bayern ima priliku zadnji put ove sezone publici u Münchenu pokazati igru zbog koje su ove godine dominantni u Bundesligi, ali i u Europi

VIDEO

Nakon prošlotjednog remija u Dortmundu prekinuta je serija Bayerna od 13 pobjeda zaredom i sada im preostaje da odigraju dvije utakmice do kraja i dovedu do kraja nabolju sezonu u povijesti Bundeslige. Kako je najavio ovaj tjedan, bit će to i posljednja godina koju će Heynckes voditi jedan njemački klub, pošto smatra da više nema što dokazati treniranjem u toj zemlji.

- Kako se sada čini, ova će sezona biti moj oproštaj od Bundeslige. Jednostavno imam dojam da više nemam što bilo kome dokazati, pošto sam sve već napravio. Jednostavno, izazova za mene više nema - rekao je Jupp Heynckes, koji i dalje nije jasno rekao misli li sljedeće sezone preuzeti neki drugi klub.

Što se Bayerna tiče, oni su i dalje u borbi za ostala dva trofeja, a u finalu Lige prvaka igrati će protiv Dortmunda, dok će u finalu njemačkog kupa odmjeriti snage sa Stuttgartom. Za ovu im utakmicu motiva neće nedostajati pošto igraju posljednji dvoboj ove sezone pred vlastitim gledateljima.

- Sigurno je da će biti pripremljena neka priredba na kraju utakmice. Želimo s našim navijačima podijeliti veselje iz ove sezone, ali to ne znači da utakmica pada u drugi plan. Mi želimo do kraja pobjeđivati, pa tako i u ovoj utakmici - rekao je Heynckes.

Od kadra su gotovo svi na okupu, osim Badstubera i Kroosa kojih duže nema, Boatenga koji ima manju ozljedu, te Rafinhe koji ionako ne bi bio član prvog sastava.

Što se gostiju tiče, njima su bodovi apsolutno neophodni. S 30 su poena na 16. mjestu, a Fortuna koja je jedno mjesto više ima jednak broj bodova, ali bolju gol-razliku. No, i trener Weinzierl zna da je München najgore mjesto za tražiti bodove.

- Već smo se ove sezone otvoreno i hrabro suprotstavili Bayernu. Sada nam je važan svaki gol, svaki bod. Uopće nije važno gdje igramo, puno je važnije kako ćemo mi igrati. Znamo da u njihovoj momčadi postoje igrači svjetske klase koje moramo braniti timskom igrom i velikim zalaganjem.

Treba priznati, Augsburg u posljednje vrijeme igra stvarno dobro, a da su tako igrali i u prvom dijelu sezone ne bi bilo nikakve brige što se ostanka u ligi tiče. U posljednjem su kolu bili poraženi kod Freiburga, ali treba reći da su kod rezultata 0-0 imali nekoliko dobrih prilika koje nisu iskoristili. Što se momčadi tiče, sigurno neće biti Langkampa i Callsena-Brackera, a još je upitan nastup Petrzele i Philpa.

- Medicinska služba čini sve što je u njihovoj moći. Svaki nam je igrač važan pa se nadam da ćemo moći igrati sa što je više moguće prvotimaca - rekao je gostujući trener, koji vjeruje da njegova momčad može uspjeti u Münchenu.

  • Bundesliga, 33. kolo: Bayern - Augsburg, 15.30 sati

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'