Obavijesti

Sport

Komentari 23

Hezonja i Bogdanović su zabili dva, Rudež je ostao na klupi

Hezonja i Bogdanović su zabili dva, Rudež je ostao na klupi
6

Bojan Bogdanović postigao je dva poena u porazu Netsa kod Hornetsa dok je Mario Hezonja odigrao samo 8:28 minuta uz dva poena za Orlando. Rudež nije igrao

VIDEO

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović postigao je samo dva poena u 111-116 porazu Brooklyn Netsa na gostovanju kod Charlotte Hornetsa, dok je Mario Hezonja također ubacio samo dva poena u 104-101 domaćoj pobjedi Orlando Magica protiv Minnesota Timberwolvesa, za koje Damjan Rudež nije niti ulazio u igru u susretima NBA lige igranima u srijedu.

Bogdanović je u 10. porazu Netsa u njihovom 12. ovosezonskom nastupu na terenu proveo 17:53 minuta i za to vrijeme uputio jedan neprecizan šut za dva iz igre, te je pogodio oba slobodna bacanja. Usto je sakupio četiri skoka, te po jednu asistenciju i osvojenu loptu.

VIDEO

U nastojanju da po prvi put ove sezone spoje dvije pobjede, nakon što su u utorak na svom terenu svladali Atlanta Hawkse sa 90-88, Netsima nije pomogla niti odlična igra Thaddeusa Younga koji je postigao 27 koševa uz 8 skokova. Kod Hornetsa, koji su sada na 50-postotnom učinku od 6-6, istaknuo se Nicolas Batum sa 24 ubačaja i 8 asistencija.

Hezonja je odigrao samo 8:28 minuta u prvom poluvremenu za Orlando, te je za to vrijeme uputio tri šuta iz igre (1-2 za dva i 0-1 za tricu), a sakupio je i po dva skoka i asistencije. Susret u Orlandu odlučen je u produžetku , a junak pobjede domaćih bio je Evan Fournier koji je pogodio tricu za pobjedu tri sekunde prije kraja. Fournier je sa 26 ubačaja bio i prvi strijelac Magica, Elfrid Payton je dodao 24 uz 7 skokova i 6 asistencija. Kod Wolvesa sjajni su bili prvi izbori posljednja dva "drafta", Andrew Wiggins sa 28 koševa i Karl-Anthony Towns sa 21 pogotkom, 12 skokova i 6 blokada, a blizu "triple-double" učinka bio je i Španjolac Ricky Rubio sa 8 koševa, te po 12 skokova i asistencija.

Orlando je sada na omjeru 6-6, a Minnesota na 5-7.

VIDEO

Rezultati:

  • Charlotte Hornets - Brooklyn Nets  116-111 (Bogdanović 17:53 minute, 4 skoka, 1 asistencija, 2 koša)
  • Orlando Magic - Minnesota Timberwolves  104-101 (produžetak) (Hezonja 8:28 minuta, 2 skoka, 2 asistencije, 2 koša; Rudež nije bio na klupi)
  • Philadelphia 76ers - Orlando Pacers  85-112
  • Boston Celtics - Dallas Mavericks  102-106
  • Atlanta Hawks - Sacramento Kings 103-97
  • Houston Rockets - Portland Trail Blazers 108-103 (produžetak)
  • Oklahoma City Thunder - New Orleans Pelicans 110-103
  • San Antonio Spurs - Denver Nuggets 109-98
  • Utah Jazz - Toronto Raptors 93-89
  • Phoenix Suns - Chicago Bulls 97-103
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu