Obavijesti

Sport

Komentari 8

Hezonjin show: Dijelio blokade, asistencija večeri, zakucavanja

Hezonjin show: Dijelio blokade, asistencija večeri, zakucavanja
1

Na NBA parketima noćas je odigrano šest utakmica uz nastupe dva hrvatska košarkaša. Obojica su pružili dobre partije i slavili, Hezonja protiv Mavericksa, a Zubac protiv Spursa

VIDEO

Ponovno je Mario Hezonja bio u prvoj petorci Magica, ponovno je dobio najviše minuta u igri (34) i opet je ostavio vrlo dobar dojam u pobjedi Orlanda protiv Mavericksa 105-100. Zabio je 12 koševa uz slabašan šut iz igre (5/14) te imao osam skokova, četiri asistencije, dvije ukradene lopte i tri blokade. Jedna od te tri 'banane' stigla je četiri sekunde prije kraja na pokušaju za tri poena Jalena Jonesa pri rezultatu 104-100 za Magic.

Oduševio je Mario i asistencijom večeri na samom startu za Aarona Gordona koji je utakmicu završio sa 20 koševa i četiri skoka. Jedna od najboljih akcija večeri svakako je i strašno zakucavanje na 'alley-oop' Shelvina Macka. Orlandu je ovo druga pobjeda u nizu, no neće im puno pomoći da se dignu tablici s obzirom da su pretposljednja momčad Istoka s 24 pobjede i 54 poraza.

Svoje minute na parketu odlično je opet iskoristio Ivica Zubac. Igrao je 28 minuta, zabio osam koševa te imao šest skokova i šest asistencija uz sjajan šut iz igre 4/6. Lakersi su pobijedili Spurse nakon priodužetka 122-112, a predvodio ih je Kyle Kuzma s 30 koševa i pet skokova.

Dario šarić i dalje je na bolovanju nakon bakterijske infekcije lakta, no Sixersi su i bez njega, ali i bez Embiida, pobijedili Pistonse 115-108. Philadelphiji je to 12. pobjeda u nizu po čemu su daleko najbolja momčad u NBA-u u ovom trenutku. Nitko im po trenutačnoj formi nije niti blizu. Cleveland ima četiri pobjede u nizu, a upravo se s njima Sixersi bore za treće mjesto na Istoku, i jedni i drugi su sada na 48 pobjeda i 30 poraza.

Bez Šarića i Embiida sve konce u rukama drži Ben Simmons koji je ovoga puta zabio 16 te imao šest skokova i sedam asistencija. Odličnu utakmicu protiv Detroita odigrao je JJ Redick s 25 koševa, Ilyasova je imao double-double (13 koševa, 11 skokova), Covington zabio 12, Belinelli 19...

Od ostalih utakmica Miami je pobijedio Atlantu 115-86, Toronto Boston 96-78, a New Orleans Memphis 123-95.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani