Obavijesti

Sport

Komentari 8

'Hleb pije, Nasri je gangster, a Van Persie baš arogantan tip'

'Hleb pije, Nasri je gangster, a Van Persie baš arogantan tip'
4

Poljak među Juventusovim vratnicama Wojciech Szczesny osvrnuo se na svojih šest godina u Arsenalu pa vrlo kratko, a bez ikakvog biranja riječi opisao trojicu igrača s kojima je dijelio svlačionicu u sjevernom Londonu

VIDEO

Od ljeta 2017. Wojciech Szczesny je vratar Juventusa. Prije toga Poljak je bio varšavskoj Legiji, engleskom Brentfordu, Romi te, najduže, u Arsenalu.

Ovih dana je sjeo pred kameru YouTube kanala Foot Truck pa progovorio o svojim danima u sjevernom Londonu i u vrlo malo riječi, ali bez imalo rezerve opleo po nekadašnjim suigračima.

Gangster i arogancija

- Robin Van Persie mi nikad nije 'legao'. Ni najmanje. Nizozemac je ekstremno arogantan tip. Odličan igrač, ali... Slično kao Samir Nasri. Taj Francuz zna igrati, ali oduvijek mislim da je on: neka vrsta gangstera - izjavio je Szczesny.

Soccer - Barclays Premier League - Arsenal v Tottenham Hotspur - Emirates Stadium

Pijanac i kreacija

Szczesny se sjetio i bjeloruskog fantaziste, Aleksandera Hleba.

- Strašan nogometaš. U doba kad smo skupa bili u Arsenalu bio je mlad, oko 26 godina, i još je puno dobrih godina moglo biti pred njim, ali taj čovjek jako voli popiti i zato nije postigao više. Jednostavno previše voli bocu - rekao je golman poljske repke.

Inače, Hleb još uvijek igra, u domovini, za Bate Borisov. Barcelona ga je 2008. dovela kao veliko pojačanje. Redale su se pohvale i najave velike priče:

"Sjajno se uklapa u našu filozofiju, mnogi će se iznenaditi kad ga vide kako igra" govorio je Pep Guardiola, "Idealan igrač za Barcu. Vrhunska tehnika, nogometna inteligencija i kretanje na terenu", pričao je Txiki Begiristain.

arsenalitalia.com

Hleb je imao svojih bljeskova u Kataloniji, ali uglavnom je igrao tako "dobro" da je posuđivan u VfB Stuttgart (iz kojeg je došao u Arsenal), u Birmingham City i u Wolfsburg dok ga napokon 2012. nisu besplatno pustili u ruska Krilja Sovetov.

U povijesti Nou Campa ostao je samo po jednom pitanju: "Tko je najveće razočaranje od igrača koje je Barca dovela u ovom mileniju: Čigrinski, Maxi Lopez, Rochemback, Keirrison ili - Hleb"?

REUTERS
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'