Obavijesti

Sport

Komentari 31

HNL će se gledati u Italiji i Aziji!

HNL će se gledati u Italiji i Aziji!

Vlasnik desetogodišnjih televizijskih prava za Prvu HNL Endorphin Magine potpisao je ugovor s indonezijskom kućom PT Global Media Visual koja je kupila prava na tri godine

VIDEO

Endorphin Magine prošle je godine postao novi partner HNS-a za medijska i televizijska prava za sve utakmice HNL-a koje će se plasirati na tržište s više od 300 milijuna ljudi, piše na službenim stranicama HNS-a.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska U-21 na startu kvalifikacija

Pokretanje videa...

Hrvatska U-21 na startu kvalifikacija 09:14

- Ovo je iznimno uzbudljivo vrijeme za hrvatski nogomet. Ulazimo na nove teritorije i sada možemo prenositi utakmice međunarodno za 300 milijuna novih navijača, što će pridonijeti snažnom rastu popularnosti ove Top-20 Uefine lige. Oduševljeni smo partnerstvom s PT Global Media Visual, tržišnim liderom. To potvrđuje nedavne uspjehe reprezentacije i klubova te da je hrvatski nogomet uzbudljiva vrijednost. Hrvatski nogometni savez oduševljen je širenjem na ove nove teritorije i u potpunosti podržava nove dionike. Rastuća međunarodna vidljivost hrvatskog nogometa će dodatno promovirati klubove i igrače na ovim tržištima - izjavio je izvršni direktor Endorphin Maginea David Johnson.

Endorphin Magine potpisao je ugovor s indonezijskom kućom PT Global Media Visual (Mola TV) koja je kupila TV prava za teritorije Indonezije, Malezije, Singapura i Italije od sezone 2022./23. do 2025. godine. 

Velika Gorica: Prijateljska utakmica između Hrvatske i Armenije

- Naša kompanija kontinuirano traži nove i uzbudljive sadržaje koji nam omogućuju da svojim klijentima ponudimo najbolji mogući paket zabave. Prva hrvatska nogometna liga se razvila u vrhunsko nogometno iskustvo. Oduševljeni smo što ćemo svojim gledateljima omogućiti da po prvi puta imaju priliku gledati to natjecanje. Naše partnerstvo s Endorphin Magineom savršeno se uklapa u našu viziju širenja ponude sportskog paketa -  izjavio je Mirwan Suwarso, predstavnik PT Global Media Visuala.

Potpisivanje ovog ugovora je prvi korak u širenju distribucije hrvatske lige diljem svijeta, a isti stupa na snagu od ljeta 2022. godine.

- Raduje nas vijest o ovom dogovoru jer se njime potvrđuje međunarodna privlačnost naše Prve lige. Sigurni smo da će gledatelji Mole TV uživati u gledanju hrvatskog nogometa jer Prva liga nikada nije bila zanimljivija, neizvjesnija i uzbudljivija. Ovaj dogovor pokazuje da smo u Endorphin Magineu odabrali odličnog partnera koji će nam pomoći u razvoju i promociji hrvatskog nogometa diljem svijeta - izjavio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić.

Skupština razriješila Šukera, Kustić jednoglasno izabran za predsjednika HNS-a
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade