Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
39 komentara

HNS: E da, evo uplatnice zbog koje smo vas izbacili iz Kupa...

NEVJEROJATNO Futsal Dinamo objavio je fotografiju uplatnice iz HNS-a o plaćanju članarine s datumom 28. veljače, istu uplatnicu zbog koje ih je, kako tvrde, HNS izbacio iz Kupa u siječnju

Vedran Tolić
Foto: Vedran Tolić
39 komentara

Evo, na peti rođendan 21. ožujka stigao nam je obračun za plaćanje članarine s datumom 28. veljače za čije smo neplaćanje 21. siječnja izbačeni sa završnice Kupa, objavio je Futsal Dinamo na svojoj službenoj Facebook stranici.

[POVRATAK U BUDUĆNOST] Evo, na 5. rođendan 21.3. stigao nam je obračun s datumom 28.2. za čije neplaćanje 21.1. smo izbačeni sa završnice Kupa koji je počeo 11.3. HNS, čestitamo!

Posted by Futsal Dinamo on 22. ožujka 2017

Povratak u budućnost, odnosno povratak u futsal za koji se HNS toliko dobro brine da šalje uplatnice i s pola godine zakašnjenja, ali zato po hitnom postupku izbacuje klub čiji se navijači bore protiv nepravilnosti u hrvatskom nogometu.

Razlog izbacivanja? Igrači Dinama nisu imali ovjerene sportske iskaznice s potvrdom o plaćenoj članarini, koju nisu ni mogli platiti jer nisu dobili uplatnicu. 

Dobro, ove godine HNS je barem malo ažurniji. Lani je poslao uplatnice klubovima tek u svibnju. Ako je ono što Futsal Dinamo tvrdi istina, da je klub izbačen zbog štambilja o neplaćenoj članarini, za što je mogla biti izbačena kompletna liga, onda imamo situaciju da HNS sam krši svoje propise jer je dosad udarao štambilje klubovima bez da su platili članarinu da bi im uplatnice slao naknadno. Znakovito, izbačen je samo klub koji se otvoreno zalaže za transparentnost u tom istom HNS-u.

Naši partneri pišu
Message