Obavijesti

Sport

Komentari 3

HNS kaznio šest klubova, a ovaj put Osijek mora platiti najviše

HNS kaznio šest klubova, a ovaj put Osijek mora platiti najviše

Disciplinski sudac HNL-a objavio je kazne za zaostalo 5. kolo i 31. kolo koje se igralo proteklog vikenda, a kao iznenađenje je činjenica da Splićani nisu dobili najtežu kaznu

VIDEO

Čelnici Hajduka vjerojatno se ni sami ne sjećaju kada posljednji put klub nije morao platiti kaznu HNS-u, ali u posljednjem kolu Splićani nisu morali ništa platiti i to samo zato jer su protiv Osijeka igrali na praznom Poljudu. Hajdukova blagajna malo je predahnula, no nakon 31. kola opet se vratila starim navikama. 

Pokretanje videa...

Sažetak Slaven Belupo - Hajduk 01:21

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Disciplinski sudac HNL-a objavio je kazne za zaostalo 5. kolo i 31. kolo koje se igralo proteklog vikenda, a kao iznenađenje je činjenica da Splićani nisu dobili najtežu kaznu. 'Slavodobitnik' je Osijek koji mora platiti sedam tisuća eura zbog prekida utakmica protiv Istre (2-1) uzrokovane bakljadom Kohorte. Kažnjeno je čak šest klubova.

- GNK Dinamo se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 31. kola Lokomotiva - Dinamo gostujući navijači (BBB), smješteni na istočnoj tribini, u 9. minuti zapalili jednu baklju, u 20. i 31. minuti zapalili po jednu dimnu napravu, od 61. do 63. minute zapalili pet dimnih naprava te je zbog nastalog dima sudac zaustavio igru u trajanju od dvije minute, od 75. do 77. minute zapalili su trideset baklji, od kojih su dvije bačene u teren za igru te je zbog nastalog dima sudac zaustavio igru u trajanju od jedne minute, dok je od strane navijača GNK Dinamo s obilježjima kluba na zapadnoj tribini - sjeverni sektor u 61. minuti zapaljena jedna dimna naprava, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 5.600 eura.

Dinamo i Varaždin sastali se u zaostalom 5. kolu SuperSport HNL-a

- GNK Dinamo se kažnjava jer je na zaostaloj prvenstvenoj utakmici 5. kola Dinamo - Varaždin domaća navijačka skupina (BBB), smještena na sjevernoj tribini, u 6., 17. i 54. minuti zapalila po jednu dimnu napravu, od 73. - 75. minute zapaljene su četiri dimne naprave, tri baklje i dvije bljeskalice, te su u 77. minuti zapaljene dvije baklje, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini 1.000 eura.

- HNK Hajduk se kažnjava jer je na prvenstvenoj utakmici 31. kola Slaven Belupo - Hajduk, gostujuća navijačka skupina Torcida, smještena na južnom ograđenom dijelu zapadne tribine, u 8. i u 12. minuti zapalila po jednu baklju te od 61. do 64. minute zapalila trideset i četiri baklje i jednu bljeskalicu, od kojih je šest baklji bačeno na prostor ispred tribine uz zaštitnu ogradu, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 4.850 eura.

Slaven i Hajduk sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a

- NK Lokomotiva se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 31. kola Lokomotiva - Dinamo gostujući navijači (BBB), smješteni na istočnoj tribini, u 9. minuti zapalili jednu baklju, u 20. i 31. minuti zapalili po jednu dimnu napravu, od 61. do 63. minute zapalili pet dimnih naprava te je zbog nastalog dima sudac zaustavio igru u trajanju od dvije minute, od 75. do 77. minute zapalili su trideset baklji, od kojih su dvije bačene u teren za igru te je zbog nastalog dima sudac zaustavio igru u trajanju od jedne minute, dok je od strane navijača GNK Dinamo s obilježjima kluba na zapadnoj tribini - sjeverni sektor u 61. minuti zapaljena jedna dimna naprava, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 2.100 eura.

- NK Osijek se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 31. kola Osijek - Istra 1961 domaći navijači (Kohorta), smješteni na južnoj tribini sektor D3, u 37. minuti zapalili dvadeset dimnih bombi te u 71. minuti trideset i pet baklji te je zbog nastalog dima utakmica prekinuta u trajanju od dvije minute, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 7.000 eura.

Osijek: Navijači na tribinama prate susret Osijeka i Istre

- HNK Rijeka se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 31. kola Rijeka - Gorica domaći navijači (Armada), smješteni na sjevernoj tribini, u 60. minuti zapalili tri baklje, četiri dimne kutije i jednu bljeskalicu te je zbog nastalog dima utakmica prekinuta u trajanju od jedne minute, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini 1.100 eura.

- NK Slaven Belupo se kažnjava jer je na prvenstvenoj utakmici 31. kola Slaven Belupo - Hajduk gostujuća navijačka skupina Torcida, smještena na južnom ograđenom dijelu zapadne tribine, u 8. i u 12. minuti zapalila po jednu baklju te od 61. do 64. minute zapalila trideset i četiri baklje i jednu bljeskalicu, od kojih je šest baklji bačeno na prostor ispred tribine uz zaštitnu ogradu, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 1.800 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...