Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
56 komentara

HNS: Nećemo mijenjati grb, a Azeri će gostovati u Zagrebu...

Reprezentacija će kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. otvoriti u Maksimiru protiv Azerbajdžana, a grb HNS-a neće mijenjati dizajn - sukus je to razmišljanja današnje sjednice IO-a HNS-a

UEFA Nations League - League A - Group 4 - England v Croatia
Foto: DAVID KLEIN
56 komentara

Izvršni odbor HNS-a sastao se danas u Westinu, a odlučeno je kako će hrvatska nogometna reprezentacija kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. otvoriti u Maksimiru protiv Azerbajdžana. Utakmica će se odigrati 21. ožujka.

 

HNS je prije par mjeseci pokrenuo natječaj za izradu novog grba HNS-a, ali niti jedan prijedlog nije zadovoljio ukuse Izvršnog odbora.

- Nakon provedenog javnog natječaja za prijedloge izgleda novog grba Hrvatskog nogometnog saveza, a imajući u vidu izvještaj Komisije za izdavačku djelatnost, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je kako niti jedno pristiglo rješenje ne bi predstavilo poboljšanje u odnosu na postojeći grb te stoga neće mijenjati aktualni grb za sljedeći natjecateljski ciklus. HNS se ovim putem zahvaljuje svim autorima na uloženom vremenu, trudu i kreativnosti tijekom ovog procesa - kazali su iz HNS-a.

Uz to, usvojene su odluke o Kalendaru natjecanja za 2019. godinu, novi Pravilnik o licenciranju te nova Odluka o visini naknade za treniranje i razvoj igrača.

Naši partneri pišu
Message