Sport

Komentari 75

HNS objavio upute: U četvrtak kreće velika navala za ulaznice

HNS objavio upute: U četvrtak kreće velika navala za ulaznice

U četvrtak u 10 sati savez će omogućiti zainteresiranim navijačima pristupni kod za kupnju do četiri ulaznice za osminu finala Eura. Prodaja na Uefinu portalu počinje sat vremena poslije

Hrvatska nije mogla imati brojnu podršku navijača u Londonu i Glasgowu u prvom krugu Europskog prvenstva, ali će situacija u osmini finala u Kopenhagenu u ponedjeljak ipak biti drugačija.

HNS je u srijedu potvrdio kako će hrvatskim navijačima na raspolaganju biti oko 3500 ulaznica za Parken stadion.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je Hrvatska srušila Škotsku

Prodaja ulaznica ide isključivo putem Uefina portala za ulaznice, ali će HNS svima koji se prijave za kupnju ulaznica preko njihova portala dodijeliti pristupni kod kojim će imati prioritet.

Jednim kodom moći će se kupiti do četiri ulaznice i bit će iskoristiv 24 sata od početka prodaje, od četvrtka u 11 sati do petka u 11 sati. Nakon toga ulaznice idu u slobodnu prodaju i hrvatski navijači nemaju pravo prvenstva na njih.

Kupovina s pristupnim kodovima za hrvatski sektor u Kopenhagenu organizirana je po principu "tko prvi". Kod ne osigurava ulaznicu, već prioriret u prodaji dok ima raspoloživih ulaznica.

Navijači koji su imali ulaznice po principu "slijedi moju momčad" dobit će iste te kodove izravno od Uefe. I oni vrijede u istom roku kao i kodovi putem HNS-ova portala.

Ulaznice su u redovnoj prodaji 50 eura (treća kategorija), 125 eura (druga) i 185 eura (prva kategorija) za sve utakmice osmine finala. Parken je, inače, najmanji od 11 stadiona na kojima se igra Euro s kapacitetom od 38.000 mjesta. Na prvoj utakmici Danske protiv Finske bilo je 15.200 ljudi, protiv Belgije 23.395, a protiv Rusije 23.644 ljudi.

U savezu podsjećaju navijače da prate pravila za ulazak u Dansku. Po sad važećim propisima, to znači potvrdu o cijepljenju protiv covida, preboljenju ili negativnom PCR testu.

Kako do ulaznice?