Obavijesti

Sport

Komentari 55

HNS pokrenuo postupak protiv Futsal Dinama zbog incidenta

HNS pokrenuo postupak protiv Futsal Dinama zbog incidenta
3

HNS je objavio kako je protiv Futsal Dinama pokrenut disciplinski postupak nakon što su Bad Blue Boysi prekinuli utakmicu, upali na teren i napali igrače Nacionala

VIDEO

Utakmica između Futsal Dinama i Nacionala prekinuta je u 20. minuti pri vodstvu Nacionala od 2-0, nakon što je skupina navijača izazvala incident u kojem su fizički napadnuti igrači i dužnosnici Nacionala. U fazi je prikupljanje nužne dokumentacije nakon čega će brzo biti donesena odluka o registraciji utakmice i odluke u disciplinskom postupku, objavio je HNS na službenoj stranici.

Šamaranje priopćenjima

Iz Futsal Dinama su preuzeli odgovornost za propust u organizaciji, ispričali su se Nacionalu i osudili sramotno udaranje njihovog golmana Ivana Pavlića za što ne postoji opravdanje te mu poželjeli što brži oporavak.

No u objavljenom priopćenju dodali su kako imaju dokaze da je predsjednik Nacionala Ivica Đolo na tribinama prvo verbalno, a potom i fizički napao obične navijače te da će video materijal uskoro objaviti. Dodali su i kako su iz Nacionala isprovocirali sukob, kao i da za udaranje igrača na parketu ne postoji nikakvo opravdanje.

Nacional: Vi ste sramota

Iz Nacionala su optužili Futsal Dinamo za sramotnu organizaciju utakmice kao i domaće igrače koji nisu ništa napravili kako bi spriječili napad na njihove malonogometaše na parketu.

- Umjesto da igrači Futsal Dinama, koji su navodno u nekoj simbiozi sa navijačima svog kluba, pomognu i smiruju navijače, oni stoje i gledaju, a probleme prebacuju na pojedince navijače od kojih se sad naprasno ograđuju - objavio je Nacional.

Odmah nakon prekida javili su nam se iz Nacionala te su nam rekli kako su navijači u Domu sportova vrijeđali igrače srpske nacionalnosti koji igraju u njihovom klubu što su iz Futsal Dinama demantirali.

 

Video napada

Posted by Nacional Zagreb FC on 30. ožujka 2016

Bandić: Nek si pruže ruku, ispričaju se i popiju kavu

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je nerede na utakmici Futsal Dinama i Nacionala u srijedu.

- Nažalost, dogodilo se to što se dogodilo. Smatrali vi to mladenačkim hirom, to nije dobro i ja to osuđujem. Pozivam dečke da si pruže ruku, ispričaju jedni drugima, popiju kavu i da se to više nikada ne ponovi - poručio je Bandić.

Na pitanje kako komentira što se nedavno zauzeo da Futsal Dinamo dobije svoje prostore u Domu sportova, Bandić je rekao:

- Kada su dečki, koji su jedni od najboljih u Hrvatskoj, stasali, preskočili sve lige i došli to toga da se bore za prvo ili drugo mjesto, ja sam dao nalog Uredu za obrazovanje i našoj Ustanovi za upravljanje sportskim objektima da ih vrate u Dom sportova.

Ministarstvo sporta osudilo ponašanje navijača

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta (MZOS) najoštrije je osudilo neprimjereno ponašanje na derbiju 17. kola Prve HMNL između malonogometnoga kluba Futsal Dinamo i Nacionala.

"Želimo naglasiti kako počinitelji trebaju biti primjereno kažnjeni a, s tim u svezi, Zakon o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima propisuje niz mjera kojima se nasilno ponašanje može sankcionirati," poručili su iz MZOS-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki