Sport

Komentari 119

Hoće li Dinamo okrenuti Šerif? Sudi Talijan kojega hrvatski navijači ne pamte po dobrome

Hoće li Dinamo okrenuti Šerif? Sudi Talijan kojega hrvatski navijači ne pamte po dobrome

"Modri" vjeruju u prolazak protiv moldavskog prvaka na Maksimiru, ali kladionice baš i ne. Čuda se, doduše, događaju i to ne bi bilo prvi put da jedna momčad nadoknadi tri gola minusa

Četrnaest klubova uspjelo je nadoknaditi zaostatak od tri gola u utakmici na ispadanje od povijesti Lige prvaka. Dinamo će pokušati ući u to društvo u srijedu od 21 sat na Maksimiru, u uzvratu play-offa protiv Šerifa.

"Modri" su po kladionicama veliki favoriti za pobjedu (koeficijent je 1,40, na Šerif čak 8,90), ali kad se gleda ukupni prolazak, tu mu ne vjeruju previše. Na Moldavce je tu kvota samo 1,20, na Dinamo čak 4,20.

POGLEDAJTE VIDEO:

Štoviše, ako mislite da će Dinamo pobijediti 4-0, na uloženih 100 kuna mogli biste zaraditi čak 1500. Koeficijent je 8,10 ako bi hrvatski prvak ponovio rezultat Šerifa iz prve utakmice od 3-0.

Utakmicu sudi Talijan Daniele Orsato, s kojim Hrvati imaju svježa sjećanja jer je dijelio pravdu na utakmici Engleske i Hrvatske na startu Eura.

Tad nije sudio faul na Andreju Kramariću na začetku akcije iz koje su domaćini zabili jedini gol, ali VAR ga nije smio poništiti jer je to bila pasivna akcija, kako je ocijenio sudački ekspert HTV-a Marijo Strahonja.

Dinamo i Rosenborg u prvoj utakmici doigravanja za ulazak u Ligu prvaka

Orsato je na istoj utakmici, unatoč epidemiološkim mjerama, zamolio Luku Modrića da mu da gutljaj energetskog pića iz svoje boce.

Ranije je sudio utakmice Hrvatska - Mađarska (3-0) na Poljudu 2019., Hrvatska - Češka (4-2) u Puli 2011. Isključio je Nenada Bjelicu dok je vodio bečku Austriju protiv Atlética u Ligi prvaka 2014.

POGLEDAJTE VIDEO: SARATKD U SERIJALU 'MOJ PUT'

Najčitaniji članci