Obavijesti

Sport

Komentari 119

Hoće li Dinamo okrenuti Šerif? Sudi Talijan kojega hrvatski navijači ne pamte po dobrome

Hoće li Dinamo okrenuti Šerif? Sudi Talijan kojega hrvatski navijači ne pamte po dobrome

"Modri" vjeruju u prolazak protiv moldavskog prvaka na Maksimiru, ali kladionice baš i ne. Čuda se, doduše, događaju i to ne bi bilo prvi put da jedna momčad nadoknadi tri gola minusa

VIDEO

Četrnaest klubova uspjelo je nadoknaditi zaostatak od tri gola u utakmici na ispadanje od povijesti Lige prvaka. Dinamo će pokušati ući u to društvo u srijedu od 21 sat na Maksimiru, u uzvratu play-offa protiv Šerifa.

"Modri" su po kladionicama veliki favoriti za pobjedu (koeficijent je 1,40, na Šerif čak 8,90), ali kad se gleda ukupni prolazak, tu mu ne vjeruju previše. Na Moldavce je tu kvota samo 1,20, na Dinamo čak 4,20.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Novi dresovi Dinama VIDEO

Štoviše, ako mislite da će Dinamo pobijediti 4-0, na uloženih 100 kuna mogli biste zaraditi čak 1500. Koeficijent je 8,10 ako bi hrvatski prvak ponovio rezultat Šerifa iz prve utakmice od 3-0.

Utakmicu sudi Talijan Daniele Orsato, s kojim Hrvati imaju svježa sjećanja jer je dijelio pravdu na utakmici Engleske i Hrvatske na startu Eura.

Tad nije sudio faul na Andreju Kramariću na začetku akcije iz koje su domaćini zabili jedini gol, ali VAR ga nije smio poništiti jer je to bila pasivna akcija, kako je ocijenio sudački ekspert HTV-a Marijo Strahonja.

Dinamo i Rosenborg u prvoj utakmici doigravanja za ulazak u Ligu prvaka

Orsato je na istoj utakmici, unatoč epidemiološkim mjerama, zamolio Luku Modrića da mu da gutljaj energetskog pića iz svoje boce.

Ranije je sudio utakmice Hrvatska - Mađarska (3-0) na Poljudu 2019., Hrvatska - Češka (4-2) u Puli 2011. Isključio je Nenada Bjelicu dok je vodio bečku Austriju protiv Atlética u Ligi prvaka 2014.

POGLEDAJTE VIDEO: SARATKD U SERIJALU 'MOJ PUT'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu